Νεσχάν Μουλαζίμ: Απαντά για το αν χώρισε η όχι με τον Γιάννη Σιδεράκη

«Τσακώθηκα με φίλες μου γιατί με πήραν με υφάκι για να τους πω τι έγινε»

 Νεσχάν Μουλαζίμ: Απαντά για το αν χώρισε η όχι με τον Γιάννη Σιδεράκη
Κι ενώ το καλοκαίρι γράφτηκε πως παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη, και το χειμώνα μετακόμισε μαζί του στη Μυτιλήνη, λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησαν φήμες για χωρισμό. Η Νεσχάν Μουλαζίμ μιλά πρώτη φορά για όλα.

Το μοντέλο ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε όταν γράφτηκε ότι παντρεύτηκε: «Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει, απλά το έγραψαν, μάλιστα με λεπτομέρειες που άγγιζαν τη σφαίρα της φαντασίας. Το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει αφότου γράφτηκε και δεν το σήκωσα ποτέ. Με ενοχλεί να με παίρνουν για κουτσομπολιό. Εδώ τσακώθηκα με φίλες μου γιατί με πήραν με υφάκι για να τους πω τι έγινε. Δεν βγήκα ποτέ να το διαψεύσω ούτε να το επιβεβαιώσω, γιατί είναι κάτι δικό μου που αφορά εμένα, το σύντροφό μου και τις οικογένειές μας. Και λίγο μετά το δημοσίευμα του γάμου, διάβασα πως χώρισα. Λεπτομέρειες, βαρύγδουποι τίτλοι, χωρίς πάλι κανείς να με ρωτήσει. Δεν σεβάστηκαν τί��οτα. Αν θέλεις να το γράψεις, κάν’ το με ωραίο τρόπο.

Μπορεί να περάσαμε μια κρίση, μπορεί να ήταν ένας τσακωμός, μπορεί να μην ήταν τίποτα! Γιατί να πω πράγματα που στην πορεία θα τα πάρω πίσω; Εγώ, όταν πήγα στο νησί με τον Γιάννη, πήγα για να ζήσω με τον άνθρωπό μου έχοντας τις καλύτερες προθέσεις. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, επειδή μπαίνει στη μέση η καθημερινή τριβή. Δεν έχω να πω κακά λόγια για αυτή τη σχέση. Με τον άνθρωπο αυτόν αγαπιόμαστε. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, ό,τι και να γίνει. Γνωρίζω και αγαπάω την οικογένειά του. Αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζουν κάποια πράγματα, αλλά η αγάπη όχι».

Όσο για το αν έχει εντοπίσει τα λάθη που έκαναν η Νεσχάν είπε: «Ναι. Όταν περνάς χρόνο μακριά από το σύντροφό σου, κοιτάς ψύχραιμα τα πράγματα, μπορείς να αναγνωρίσεις τα λάθη. Αν έχεις τον άλλο μπροστά σου, βγαίνει ο εγωισμός και κανείς δεν θέλει να κάνει πίσω σε έναν τσακωμό. Εδώ και ενάμιση μήνα δεν περνάμε τόσο χρόνο μαζί και μπορώ να δω τα πράγματα πιο σωστά, να χτίσω πιο σωστές βάσεις για τη συνέχεια. Ο Γιάννης τώρα έχει διακοπές από τις προπονήσεις και είναι με τους φίλους του, ενώ σε μένα έχουν προκύψει διάφορες δουλειές, ετοιμάζομαι για τη Μύκονο, έχω κάποια shows και δεν είμαστε κοντά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top