Την... ευλόγησε ο Κλούνεϊ: ΕΓΚΥΟΣ η Ελιζαμπέτα Κανάλις!

Ακόμα μία πρώην του ηθοποιού περιμένει τον πελαργό

Την... ευλόγησε ο Κλούνεϊ: ΕΓΚΥΟΣ η Ελιζαμπέτα Κανάλις!

​Επιδημία… αποκατάστασης φαίνεται πως έχει πέσει στις πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ: λίγο αφότου έγινε γνωστός o αρραβώνας του ηθοποιού, η Στέισι Κίμπλερ ανακοίνωσε ότι περιμένει μωρό και τώρα έγινε γνωστό πως έγκυος είναι και η Ελιζαμπέτα Κανάλις!

Η Ιταλίδα καλλονή, που εδώ και έξι μήνες συζεί με τον αγαπημένο της, τον χειρούργο Μπράιαν Πέρι, θα γίνει πρώτη φορά μαμά το Φθινόπωρο.

eli-canalis-brian-perri-645.jpg

«Πολλές φορές στο παρελθόν έλεγα πως δεν διαθέτω μητρικό ένστικτο και πως δεν επιθυμούσα να γίνω μητέρα, αλλά όλα αυτά άλλαξαν. Με τον Μπράιαν νοιώθω ήδη σαν να έχω ένα παιδί στο σπίτι, αλλά και εκείνος θα μπορούσε να πει το ίδιο για εμένα. Η σχέση μας είναι πολύ ισχυρή και είμαι σίγουρη πως βρήκα τον κατάλληλο άνδρα της ζωής μου. Μπορεί να του σπάω συχνά τα νεύρα, αλλά πάντα καταφέρνει να βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε στο περιοδικό «Chi» η Ελιζαμπέτα.

Παράλληλα, το μοντέλο δεν παρέλειψε να στείλει τις θερμότερες ευχές του στον Κλούνεϊ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2009 έως το 2011 (πριν, δηλαδή, από την Στέισι Κίμπλερ) και οι φήμες τους ήθελαν να αρραβωνιάζονται αλλά... δεν το έκαναν ποτέ!

1315497138_elisabetta-canalis-george-clooney-article.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top