«ΒΟΜΒΑ»: χωρίζει μετά από 12 χρόνια η Τζούλια Ρόμπερτς;

Φήμες για τέλος στον γάμο της λόγω... ζήλειας!

«ΒΟΜΒΑ»: χωρίζει μετά από 12 χρόνια η Τζούλια Ρόμπερτς;

Τέλος στον γάμο τους λέγεται πως αποφάσισαν να βάλουν η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνι Μόντερ, έπειτα από 12 χρόνια έγγαμου βίου και τρία παιδιά!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς λόγω της… αρρωστημένης ζήλειας της σταρ του Hollywood, που πιστεύει πως ο καλός της την απατά, και για τον λόγο αυτό του κάνει διαρκώς σκηνές και ψάχνει το κινητό και το e-mail του.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και το διαζύγιο θα κοστίσει περίπου 162 εκατομμύρια ευρώ!

H Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνι, που, προς το παρόν, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα περί διαζυγίου, γνωρίστηκαν το 2001, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικάνος», όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε με τον Μπραντ Πιτ κι εκείνος ήταν καμεραμάν. Ο γάμος τους έγινε το 2002 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 6χρονο Χένρι και τα 5χρονα δίδυμα Χέιζελ και Φινέα.

Πάντως, η 46χρονη ηθοποιός έχει… παρελθόν στους χωρισμούς: το 1993 χώρισε έπειτα από 2 χρόνια γάμου με τον κιθαρίστα Λάιλ Λόβετ, ενώ το 1991 είχε κάνει πράξη το «Η Νύφη Το ‘Σκασε», αφήνοντας τον Κίφερ Σάδερλαντ μία ημέρα πριν παντρευτούν, για να το σκάσει με τον φίλο και συνάδελφό του, Τζέισον Πάτρικ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top