AΠΟΚΑΛΥΨΗ: «χυλόπιτα» έριξε την πρώτη φορά στον Clooney η δικηγόρος

Κοινός γνωστός τους σύστησε, αλλά η Amal ήταν… δύσκολη!

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: «χυλόπιτα» έριξε την πρώτη φορά στον Clooney η δικηγόρος

Ανησυχείς που σου κάνει την δύσκολη η κοπέλα που γουστάρεις; Εδώ κοτζάμ George Clooney έφαγε «χυλόπιτα» όταν φλέρταρε την Amal Alamuddin, με την οποία πλέον... αρραβωνιάστηκε, ενώ την «έριξε» μέσω… email!

Η γνωριμία του 53χρονου ηθοποιού και της 36χρονης δικηγόρου, που πρόσφατα αρραβωνιάστηκαν, έγινε κατά την διάρκεια φιλανθρωπικού event τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Παρά το ότι ο George την φλέρταρε, εκείνη αρνήθηκε να του δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου της και, τότε, ο ηθοποιός έβαλε τα «μεγάλα» μέσα: «νομίζω ότι ο θεωρούμενος ως πιο hot άνδρας του πλανήτη θα έπρεπε να συναντηθεί με την πιο hot δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα», της έγραψε σε… email!

Αυτή ήταν η αρχή της «πολιορκίας» που κατέληξε στον αρραβώνα του περασμένου μήνα, όπως αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Αρχικά, η Amal ήταν δύσκολη και δεν δέχθηκε να ανταλλάξουν τηλέφωνα, κάτι που ιντριγκάρισε ακόμα περισσότερο τον George. Εκείνος άρχισε να την φλερτάρει μέσω email και, όταν εκείνη απάντησε, άρχισε η γνωριμία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top