Ο Στέφανος Κορκολής μιλά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε

Τι του συνέβη αλλά απαλλάχτηκε απ΄αυτό;

Ο Στέφανος Κορκολής μιλά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε

​Για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε μίλησε ο Στέφανος Κορκολής.

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης, εξήγησε ότι «είχα μια τραγική μυωπία. Είχα κοντά στους 14 βαθμούς. Δεν έβλεπα τίποτα. Εξαιτίας της, μου δημιουργήθηκε μια μορφή καταρράκτη. Βγάζοντας το πρόβλημα που μου είχε δημιουργηθεί, πετάχτηκε και η μυωπία».

4156_STEFANOS_KORKOLIS_17072013.jpg
Παράλληλα, ξεκαθάρισε και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για το «Just the 2 of Us»:

«Πρόταση για το Just the 2 of Us δεν μου έχει γίνει. To παιχνίδι δεν το έχω παρακολουθήσει, αλλά από την κριτική επιτροπή είναι όλοι φίλοι μου».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο «Voice» το οποίο όπως λέει «είναι ένα ωραίο show το οποίο δίνει δυνατότητες στα παιδιά και τα κάνει γνωστά πολύ γρήγορα», εξήγησε πως αυτό είναι και καλό αλλά και κακό, αφού κανείς μπορεί να την «ψωνίσει» χωρίς να το καταλάβει, κάτι το οποίο έχει συμβεί και στον ίδιο στο παρελθόν:

«Ξέρετε, η απότομη δημοσιότητα μπορεί να σε κάνει να καβαλήσεις το καλάμι πολύ εύκολα και μετά χάνεις τη μπάλα. Κι εγώ την πάτησα. Ανέβηκα λίγο και ξανάπεσα. Την πατάς πολύ εύκολα και δεν το καταλαβαίνεις. Αυτό είναι το θέμα. Τουλάχιστον εμένα η οικογένεια μου κράτησε γερά τα γκέμια».

Τέλος, μίλησε και για τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την Ελλάδα:

«Την Ελλάδα δεν την έχω εγκαταλείψει. Είναι πάντα μέσα στην ψυχή μου, όπου και να βρίσκομαι στο εξωτερικό, στην πιο τρελή χώρα έχω πάντα ένα σημαιάκια στην ψυχή μου. Δηλώνω πολύ Έλληνας και είμαι πολύ Έλληνας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top