Πασίγνωστος ηθοποιός θυμάται τον Τόμας Πρωτόπαπα και μιλά για το τροχαίο που του άλλαξε την ζωή

Το αλκοόλ, η φιλία και το σπίτι στην Κρήτη

Πασίγνωστος ηθοποιός θυμάται τον Τόμας Πρωτόπαπα και μιλά για το τροχαίο που του άλλαξε την ζωή

​Μια μόνο στιγμή λένε αρκεί για να σου αλλάξει την ζωή …. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Νίκο Αναδιώτη με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.

52484a6c12108da74fc44ab02ee262da_L.jpg

«Παλιότερα, όταν έβγαινα και έπινα αλκοόλ, δεν σκεφτόμουν να μην οδηγώ όταν έχω πιει. Αυτό το πλήρωσα με ένα σοβαρό ατύχημα. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς εγώ σώθηκα χωρίς γρατσουνιά» εξομολογήθηκε ο συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Ηappy Day, μιλώντας στο περιοδικό People.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην φιλία του με τον Τόμας Πρωτόπαπα που έφυγε πρόωρα από την ζωή από τροχαίο στην Αττική οδό.

200313203358_8017.jpg

«Δέσαμε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως γυρνούσαμε από ξενύχτι και έπαιρνε στις 4.00 το πρωί την γιαγιά του, την έβαζε σε ανοιχτή ακρόαση και της έκανε πλάκα. Ο Τόμας είχε πολύ καλή καρδιά. Και την χειρότερη πλάκα την έκανε με καλοσύνη. Δεν μπορούσες να του κρατήσεις κακία. Ήταν πολύ γλυκός και δοτικός άνθρωπος. Όταν παντρευτήκαμε με την Βασιλική, είχε έρθει από μόνος του, μου έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του στην Κρήτη και μου πρότεινε να πάμε εκεί. Δεν πρόλαβα να πάω, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η χειρονομία» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top