ΣΟΚ: μία... δίαιτα φέρεται να οδήγησε στον θάνατο την 25χρονη Peaches Geldof

Υπέστη καρδιακή ανακοπή λόγω του ότι τρεφόταν μόνο με χυμούς;

ΣΟΚ: μία... δίαιτα φέρεται να οδήγησε στον θάνατο την 25χρονη Peaches Geldof

Η… δίαιτα που ακολουθούσε σε τακτά διαστήματα φαίνεται πως σκότωσε την Peaches Geldof, το 25χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, μητέρα δύο παιδιών, που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το απόγευμα της Δευτέρας!

Την ώρα που η Αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν βρήκε ναρκωτικά ή κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, οι εικασίες για το τι μπορεί να οδήγησε την 25χρονη στο θάνατο σοκάρουν.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο για τα αίτια του θανάτου της, η Peaches υπέστη οξεία καρδιακή ανακοπή λόγω της δίαιτας που ακολουθούσε συχνά - πυκνά και η οποία δεν περιελάμβανε στερεά τροφή, παρά μόνο χυμούς λαχανικών!

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, πριν φέρει στον κόσμο τους δύο γιούς της, το μοντέλο είχε παραδεχθεί πως είχε χάσει 5 κιλά σε 4 εβδομάδες ακολουθώντας την εν λόγω δίαιτα (που, κατά καιρούς, έχουν κάνει κι άλλοι celebrities προκειμένου να χάσουν γρήγορα μερικά κιλά) προκαλώντας παράλληλα ανησυχία στους οικείους της για την κατάσταση της υγείας της.

«Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω στον εαυτό μου “είσαι τόσο χοντρή!”… Κάνω δίαιτα με χυμό λαχανικών. Τον στύβω και πίνω τρεις φορές την ημέρα. Είναι αηδιαστικό, αλλά έχει αποτέλεσμα. Συνήθως ακολουθώ αυτή τη δίαιτα για περίπου ένα μήνα», είχε πει χαρακτηριστικά η Peaches.

Όπως επισημαίνουν διατροφολόγοι, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, η διατροφή μόνο με χυμούς λαχανικών είναι εξαιρετικά επικίνδυνη: μπορεί μεν να αδυνατίζει κανείς άμεσα, ωστόσο, η εν λόγω δίαιτα δεν έχει μακροχρόνια αποτελέσματα και μπορεί να προκαλέσει αναιμία και καρδιακή ανακοπή, κάτι που σκοτώνει και τους πάσχοντες από νευρική ανορεξία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top