Γιάννης Σαββιδάκης: «Κινδύνευσα να χάσω τη γυναίκα μου και το παιδί μου στον τοκετό»

Ο τραγουδιστής περιγράφει τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του

Γιάννης Σαββιδάκης: «Κινδύνευσα να χάσω τη γυναίκα μου και το παιδί μου στον τοκετό»

​Ο Γιάννης Σαββιδάκης μιλά για τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, όταν κινδύνευσε να χάσει τη γυναίκα του και το παιδί του κατά τη διάρκεια του τοκετού.

«Σε αυτό μας βοήθησε ο Θεός και πιστεύω ότι και το παιδάκι είναι τυχερό, που μπόρεσε και είδε το φως του ήλιου. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ και δύσκολες μέρες. Περάσαμε ένα δίμηνο πολύ δύσκολο» αποκάλυψε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όλα τα ζευγάρια που έχω ρωτήσει, πιο πολύ τον σύζυγο που ρωτάω, θέλει να βγει η γυναίκα του καλά. Δηλαδή δεν πήγε, δεν βγήκε το μωρό καθώς έπρεπε, καλύτερα να μη σου βγει το παιδί προβληματικό, να έχεις τη γυναίκα σου να συνεχίσεις. Να κάνεις ένα άλλο παιδάκι. Την ώρα εκείνη σκεφτόμουν τη γυναίκα μου και βέβαια σε δεύτερη μοίρα πολύ κοντινή, το μωρό. Το χάναμε από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο».

Όσον αφορά στη συμμετοχή του στο “Your face sounds familiar” ο Γιάννης Σαββιδάκης παραδέχτηκε: «Δεν είναι ένας διαγωνισμός ή ένα reality που πρέπει να αποχωρήσει κάποιος. Αν ήταν έτσι, δεν θα συναινούσα να παρουσιαστώ. Μου αρέσει γιατί θυμίζει θεατρική παράσταση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top