ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα συγκινητικά λόγια του Ζουγανέλη για την διακοπή των εμφανίσεων του Μπουλά

«Εμείς θα τον περιμένουμε. Μακάρι να επιστρέψει!»

Ρεπορτάζ: Βεργιώτη Χριστίνα

Με συγκίνηση αλλά και μεγάλη αγάπη μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλ��ς για τον καλό του φίλο Σάκη Μπουλά, ο οποίος όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, σταμάτησε τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς», για λόγους υγείας.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους «Γκαγκαντίν» και στενός φίλος του καλλιτέχνη , μιλώντας στο star.gr, εξήγησε ότι αυτή η απόφαση ελήφθη από κοινού, μιας και «νιώσαμε ότι κουράζεται. Η ενέργεια που απαιτούνταν, δεν του έκανε καλό».

5978_SAKIS_MPOYLAS_20122013.jpg
Ο Σάκης Μπουλάς, παρά την επιθυμία του να συνεχίσει ώστε να μην αφήσει «τρύπα» στο σχήμα, αναγκάστηκε να υπακούσει στις οδηγίες του γιατρού του, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, «του το συνέστησε. Υποβάλλεται σε θεραπείες και του απορροφούσε πολλή ενέργεια όλο αυτό».

Ωστόσο, επειδή ο καλλιτέχνης είναι πολύ υπεύθυνος τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας, στεναχωρήθηκε από αυτή την εξέλιξη, θεωρώντας πως θα δημιουργηθεί «κενό» στο πρόγραμμα, αισθανόμενος ευθύνη που αποχωρεί προσωρινά.

5798_MPOYLAS_ZOYGANELIS_20122013 (1).jpg
Οι καλοί του φίλοι και συνεργάτες όμως, ήταν εκεί για να τον καθησυχάσουν, εξηγώντας του πως αυτό είναι για το καλό του, και πως το κενό θα καλυφθεί άμεσα. Όπως και έγινε.

5941_SAVOPOYLOS_ZOYGANELIS_MPOYLAS_MAXERITSAS_20122013.jpg
Οι «Γκαγκαντίν» θα συνεχίσουν στην «Ακτή Πειραιώς» έως και το Σάββατο του Λαζάρου όπως μας είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, λέγοντας:

«Εμείς θα τον περιμένουμε! Μακάρι οι συνθήκες να του το επιτρέψουν να επιστρέψει!»

ousta.jpg
Πάντως σε αυτή τη μάχη ο Σάκης Μπουλάς δεν είναι μόνος του.

Εκτός από τους καλούς του φίλους (Γιάννη Ζουγαν��λη και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα) που τον στηρίζουν, στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Ούστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top