Η Νατάσσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει την ηλικία της!

Πόσο χρονών είναι και τι εξομολογείται για την προσωπική της ζωή;

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτει την ηλικία της!

Χωρίς φόβο και πάθος αποκαλύπτει την ηλικία της η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ενώ μιλά για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά νυφούλα!

«Όταν με ρωτούν, απαντώ με ειλικρίνεια και λέω την αλήθεια. Είμαι 43 χρόνων. Τι έπρεπε να πω; Απ’ την άλλη, δεν έχω πρόβλημα με τις γυναίκες που δεν λένε καθόλου την ηλικία τους. Αν δεν θέλουν, καλά κάνουν και δεν την αποκαλύπτουν. Το να σου λέει όμως ψέματα ο άλλος και να κρύβει τα χρόνια του, το θεωρώ φαιδρό και γελοίο», αναφέρει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

natasa2.jpg


Η Νατάσσα δεν διστάζει να παραδεχθεί πως υπάρχουν στιγμές που της λείπει ένας σύντροφος. «Με τόσα που κάνω κάθε μέρα, δεν καταλαβαίνω πια αν μου λείπει ή όχι. Κάνω πολλά πράγματα, οπότε δεν έχω τον χρόνο να σκεφτώ και να πω σίγουρα αν μου λείπει», λέει, μεταξύ άλλων, ενώ συμπληρώνει: «είμαι πολύ ευτυχισμένη από την προσωπική μου ζωή, γιατί απέκτησα δύο θησαυρ��ύς, που είναι εκπληκτικά παιδιά. Τα παιδιά μου είναι ό,τι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά είναι η ευτυχία μου!».

natasa4.jpg

Όσο για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί;|
«Δεν ξέρω να τι να σου πω… Τη μία λέω “ναι μωρέ, γιατί όχι; Θα το ξαναέκανα!” και την άλλη στιγμή “βρε Νατάσα, τι θες και το σκέφτεσαι; Το έκανες δύο φορές, δεν προχώρησε, απέκτησες τα παιδάκια σου…”. Κοίτα, αυτό έχει να κάνει με το πόσο θα σε εμπνεύσει και ο άλλος. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες “θέλω να παντρευτώ!”. Λες “θέλω να παντρευτώ αυτόν!”», απαντά.

natasa1(1).jpg

«Μιλάω για την συντροφικότητα, όχι για την τελετή, ως τελετή του γάμου. Αυτό δεν το βάζω στο μυαλό μου καν. Δεν θα με δείτε ξανά με νυφικό - αν αυτό εννοείς (γελάει). Γιατί η έννοια του γάμου γεννάται μέσα από την αγάπη και τον άνθρωπο που κοιτάς στα μάτια. Στο βγάζει, άλλωστε, κι ο άλλος. Μετράς τις εμπειρίες σου, τα λάθη σου και διαπιστώνεις ότι, τελικά, θες αυτός να είναι ο σύντροφός σου, για όσο… Ας μην πω για πάντα, που είναι το ιδανικό», καταλήγει.

natasa3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top