Στον ψυχίατρο έστειλε η Ναόμι Κάμπελ γνωστό super model!

ΔΕΙΤΕ τι καταγγέλλει το ίδιο το μοντέλο

Στον ψυχίατρο έστειλε η Ναόμι Κάμπελ γνωστό super model!

​Υπό την επίβλεψη ψυχιάτρου δηλώνει ότι βρίσκεται μια ρωσίδα super model αφού όπως ισχυρίζεται η Ναόμι Κάμπελ την κακοποίησε ψυχολογικά κατά τη διάρκεια εκπομπής στην οποία συμμετείχε.

Η 23χρονη Κίρα Νταϊχτιάρ η οποία πήρε μέρος σε εκπομπή αναζήτησης του κατάλληλου προσώπου για να εκπροσωπήσει εταιρεία καλλυντικών , με πρωταγωνίστρια τη Ναόμι προσπαθεί ακόμα να συνέλθει όπως λέει από την μοχθηρία του super model!

«Η Ναομι σιχαίνεται τους Ρώσους. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα αλλά είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις μαζί της. Έριξε όλη την αρνητική της ενέργεια πάνω μου. Μετά το τέλος των γυρισμάτων με έστειλαν στους γιατρούς. Ακόμα αναρρώνω. Το κανάλι ακόμα πληρώνει τον ψυχίατρο μου», δήλωσε το super model!

Η νεαρή πιστεύει ότι ένα μέρος της κακεντρέχειας της Ναόμι στο πρόσωπο της οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρώην αγαπημένος της ρώσος μεγιστάνας Βλαντίμιρ Ντορόνιν την εγκατέλειψε για τα μάτια της πρώην Μις Κίνα, η οποία συμμετείχε στην πρώτη σεζόν του σόου.

Εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου το οποίο προβάλλει την εκπομπή δήλωσε ότι είναι ψευδείς οι κατηγορίες και πως η Ναόμι αλλά και όλοι οι εκπαιδευτές των μοντέλων είναι πάνω από όλα επαγγελματίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top