ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ: 10 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα!

Εσύ, εξακολουθείς να παίζεις με τη τύχη σου;

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ: 10 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα!

Η γυναίκα, παρά το γεγονός ότι θεωρείται το λογικό, προσγειωμένο και ήρεμο φύλλο, μπορεί με αφορμή μια μονάχα ατάκα σου να πάθει υστερία και … μάλλον δεν θες να είσαι μπροστά σε μια τέτοια «έκρηξη»!

Για το λόγο αυτό λοιπόν, δεν έχεις παρά να ρίξει�� μια ματιά στις 10 περιπτώσεις που ακολουθούν και που μπορούν να βγάλουν μια γυναίκα από τα ρούχα της και, δυστυχώς για σένα, όχι κυριολεκτικά!

1. «Μπορώ να σε φιλήσω;» – Μην ρωτάς, ΚΑΝΤΟ. Αν πάλι εκείνη δεν θέλει, θα στο πει ή θα στο δείξει! Δεν πειράζει να πάρεις και μια απόρριψη, άντρας είσαι!

2. «Που θες να πάμε;» – Οι γυναίκες θέλουν απ’τους άντρες να παίρνουν αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Απλώς ανακοίνωσε το λοιπόν!

3. «Χαλάρωσε!» – Έχει πάντα το αντίθετο αποτέλεσμα, γιατί της δείχνεις ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ΔΕΝ είναι χαλαρή.

4. «Σου αρέσω καθόλου;» – ίσως η πιο βαρετή ερώτηση για μια γυναίκα. Το μυστήριο αρσενικό που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του το προτιμά!

5. «Με κάνεις να νιώθω ολοκληρωμένος» – Ουτοπικό και πολυφορεμένο! Στις ταινίες ακούγεται ωραίο, στην πραγματική ζωή μάλλον όχι.

6. Μην προσπαθήσεις να τη ρίξεις λέγοντας για το πόσο ακριβό είναι το αυτοκίνητό σου ή το σπίτι σου, πόσα λεφτά παίρνεις ή πόσο γυμνασμένος είσαι – θα μπεις στην παρέα των 100άδων που έχει ήδη ρίξει χυλόπιτα.

7. «Είσαι παράλογη!» – Είτε ισχύει, είτε όχι, απλά θα την κάνει ακόμα πιο παράλογη εκείνη τη στιγμή.

8. «Κάνεις σαν την πρώην μου» – Άουτς! Αυτό πόνεσε! Πρέπει να καταλάβεις πως εκείνη είναι ξεχωριστή! Ακόμα κι αν για λίγο σου θύμισε τη πρώην σου, δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ η πρώην σου. Αν ήθελες μια σαν την πρώην σου αν έμενες εκεί και ας παρέμενε «νυν».

9. «Με πόσους έχεις πάει πριν από εμένα;» – Πρώτα απ’όλα, θες πραγματικά να μάθεις; Πέρα απ’αυτό, αυτή η ερώτηση δείχνει ανασφάλεια και καλύτερα ασ’ την για όταν και άμα το φέρει η συζήτηση.
Και φυσικά,

10. Μην λες οτιδήποτε κακό για την παρέα της, τους φίλους και την οικογένειά της αλλά και, γενικά, μην μειώνεις τους άλλους. Εσύ μειώνεσαι πιο πολύ στα μάτια της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top