ΔΕΙΤΕ: Την ΠΡΩΤΗ επίσημη εμφάνιση της Britney Spears στο Κόκκινο Χαλί, με τον David Lucado!

Πήγαν μαζί στα «People Choice Awards»-ΦΩΤΟ

ΔΕΙΤΕ: Την ΠΡΩΤΗ επίσημη εμφάνιση της Britney Spears στο Κόκκινο Χαλί, με τον David Lucado!

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο Κόκκινο Χαλί έκαναν Britney Spears και David Lucado.

brit1.jpg
Η 32χρονη star, μετά από αρκετούς μήνες σχέσης με τον αγαπημένο της, αποφάσισε να τον παρουσιάσει… παντού, έτσι για να τον μάθουν και όσοι πριν δεν τον γνώριζαν.

brit3.jpg
Οι δυο τους, πήγαν μαζί στα «People Choice Awards», όπου η Britney πήρε το βραβείο της «Αγαπημένης Ποπ Καλλιτέχνη», και το αφιέρωσε στους fans και τους δυο της γιους, Jayden και Sean.

brit4.jpgbrit5.jpg
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το ζευγάρι έλαμπε, με τον Dave να δείχνει εξοικειωμένος με τα φώτα, τις κάμερες και τη δημοσιότητα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της showbiz.

brit6.jpg
Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν το φόρεμα της Britney Spears, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο του σχεδιαστή Mikael D, συνδυάζοντας το με nude, Giuseppe Zanotti γόβες.

brit7.jpg
Παρόλο που την δυσκόλεψε αρκετά όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της, επειδή ήταν πολύ στενό και κοντό, κατά τ’ άλλα, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, μιας και τα λουλούδια σε συνδυασμό με την οπτική ψευδαίσθηση ότι η τραγουδίστρια είναι γυμνή από μέσα, κέρδισαν όλα τα βλέμματα.
brit8.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top