Ελένη Χατζίδου: «αισθάνθηκα να μου τελειώνει το οξυγόνο»

Τι λέει για την περιπέτεια που είχε την ώρα που τραγουδούσε;

Ελένη Χατζίδου: «αισθάνθηκα να μου τελειώνει το οξυγόνο»

Τέλος καλό, όλα καλά, για την Ελένη Χατζίδου, η οποία, όπως έχει ήδη γράψει στο star.gr, εγκατέλειψε ξαφνικά την πίστα το βράδυ του Σαββάτου και οι συνεργάτες της κάλεσαν ασθενοφόρο!

«Με έπιασε δύσπνοια, αισθάνθηκα να μου τελειώνει το οξυγόνο», δήλωσε στην εφημερδία «Espresso» η νεαρή τραγουδίστρια για την περιπέτειά της.

Διαψεύδοντας τις φήμες περί λιποθυμίας, η Ελένη συνέχισε: «κάποιοι είπαν ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν μία κρίση πανικού, άλλοι μίλησαν για υπερκόπωση. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη, πάντως, οι εξετάσεις μου ήταν καλές».

Η τραγουδίστρια, που δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες, δεν θέλησε να το ρισκάρει και να εμφανιστεί ξανά στην πίστα το ίδιο βράδυ, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να «γεμίζει» τον χρόνο της. Πάντως, είναι πανέτοιμη να τραγουδίσει την επόμενη φορά!

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την υγεία μου! Είμαι πολύ καλά. Το πιο πιθανό είναι να έσκασα απ' τα μελομακάρονα!!!», έγραψε η Ελένη στα social media, απαντώντας στα δεκάδες μηνύματα θαυμαστών της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top