Η ταχύτητα σκότωσε τον Paul Walker; Και Γερμανοί μηχανικοί στις έρευνες

Πού εστιάζουν οι Αρχές για τα αίτια του τραγικού τροχαίου

Η ταχύτητα σκότωσε τον Paul Walker; Και Γερμανοί μηχανικοί στις έρευνες

Στην ταχύτητα και την κατάσταση του οδοστρώματος εστιάζονται οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον Paul Walker και τον φίλο του Roger Rodas, με την Αστυνομία να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης, αλλά και να καλεί μηχανικούς της Porsche από την Γερμανία για βοήθεια!

Σύμφωνα με άνθρωπο που συμμετέχει στις έρευνες αλλά θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, το ενδεχόμενο η μοιραία Porsche να υπέστη βλάβη έχει αποκλειστεί. Για παν ενδεχόμενο, όμως, η Αστυνομία του Λος Άντζελες κάλεσε τεχνικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας, που θα καταφτάσουν στις ΗΠΑ στις αρχές Ιανουαρίου.

Οι Γερμανοί τεχνικοί θα εξετάσουν ό,τι απέμεινε από τα ελαστικά, τα φρένα και την μηχανή, ενώ θα προσδιορίσουν την ταχύτητα με την οποία έτρεχε το αυτοκίνητο όταν συνέβη το μοιραίο.

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, οι Αρχές επικεντρώνουν την έρευνά τους στην ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ο Rodas, αλλά και στις λακούβες και εξογκώματα που υπάρχουν σε εκείνο το σημείο του δρόμου, κάτι που σημαίνει πως, ως πιθανότερο αίτιο του τροχαίου θεωρείται η υπερβολική ταχύτητα και η κατάσταση του οδοστρώματος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top