Η Ε. Μερκούρη είπε την μισή αλήθεια για το αν σκέφτεται να γίνει μοναχή

Τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της τραγουδίστριας;

Η Ε. Μερκούρη είπε την μισή αλήθεια για το αν σκέφτεται να γίνει μοναχή

Μπορεί η Ειρήνη Μερκούρη την Τετάρτη το βράδυ να διέψευσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να έχει γίνει καλόγρια σε μοναστήρι, όμως παρ��μένουν πολλά ερωτηματικά, στα οποία η τραγουδίστρια δεν έδωσε καμία απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όντως δεν έχει ασπαστεί τον μοναχικό βίο και ούτε θα εκμεταλλευόταν την πίστη της για να βγει στην τηλεόραση. Όμως γεγονός είναι ότι η Ειρήνη Μερκούρη έχει απομονωθεί και δεν ανταποκρίνεται στα τηλεφωνήματα δημοσιογράφων που θέλουν να την βρουν για μια δήλωσή της.

Γεγονός είναι επίσης ότι απαντά επιλεκτικά στα τηλέφωνα, μόνο σε δυο, τρεις ανθρώπους που εκείνη θέλει. Έχει τρεις τηλεφωνικές γραμμές που κάποιες φορές απαντούν συγγενείς της και λένε στους δημοσιογράφους ότι δεν θέλουν να σχολιάσουν τίποτα από όσα λέγονται για την τραγουδίστρια, ενώ η ίδια δεν παίρνει ποτέ πίσω για να δώσει την δική της πλευρά των πραγμάτων.

Στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», όμως η Ειρήνη Μερκούρη εξέφρασε το παράπονο ότι κανείς δεν την πήρε τηλέφωνο για να διασταυρώσει τις πληροφορίες του.

Παρ’ όλ’ αυτά, είναι οι στενοί της συνεργάτες που διαρρέουν ότι η τραγουδίστρια είναι άφαντη και εδώ και είκοσι μέρες την ψάχνουν για να κανονίσουν σε ποιο κανάλι θα προβληθεί το νέο της video clip.

Όπως και να έχει το θέμα είναι πάρα πολύ προσωπικό. Παραμένει όμως μυστήριο τι σκέφτεται να κάνει η τραγουδίστρια, χωρίς κανείς από τους στενούς της συνεργάτες να αποκλείουν ακόμα και στο μέλλον να επιβεβαιωθεί το σενάριο ότι θα γίνει μοναχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top