Μπλεξίματα ΞΑΝΑ για τον Justin Bieber

Δήμαρχος του ζητάει να πάει να καθαρίσει τα γκράφιτι που ζωγράφισε

Μπλεξίματα ΞΑΝΑ για τον Justin Bieber

Πάλι μπλεξίματα έχει ο Justin Bieber, αυτή τη φορά με τον Δήμαρχο της Χρυσής Ακτής στην Ανατολική Αυστραλία, ο οποίος έγινε έξαλλος όταν o super star, ζωγράφισε με γκράφιτι τον τοίχο ενός ξενοδοχείου.

Ο δήμαρχος Tom Tate αποκάλεσε τον Justin Bieber ανόητο που πήγε και μουτζούρωσε τον τοίχο ενός κτιρίου και έστειλε σφουγγαρίστρες και κουβάδες στο ξενοδοχείο που μένει στο Σίδνεϊ με ένα μήνυμα να πάει να καθαρίσει τα… χάλια που έκανε.

bieber1.jpg

Από την άλλη πάλι, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν ενοχλήθηκαν από το γκράφιτι και δήλωσαν ότι τους αρέσει κιόλας το… έργο τέχνης του Bieber.

Πάντ��ς ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν καμία ανοχή στα γκράφιτι και προειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, ότι εάν ο τραγουδιστής δεν καθαρίσει τον τοίχο, θα πρέπει να το κάνει το ξενοδοχείο με δικά του έξοδα, διαφορετικά θα επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο.

bieber2.jpg
Να σας πούμε εδώ ότι στον δήμο της Χρυσής Ακτής, αν κάποιος ζωγραφίσει γκράφιτι τιμωρείται με 80 έως 100 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Πάντως τον Bieber δεν τον κόβουμε να παίρνει την σφουγγαρίστρα και να καθαρίζει τους τοίχους που ζωγράφισε. ​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top