ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: σε εξέλιξη η πριγκιπική βάφτιση!

Δείτε όσα γίνονται στο παρεκκλήσι του παλατιού «St. James»

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: σε εξέλιξη η πριγκιπική βάφτιση!

Σε κλειστό κύκλο και παρουσία όλης της βασιλικής οικογένειας γίνεται αυτή την ώρα η βάφτιση του γιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton!

Οι 22 καλεσμένοι έφτασαν στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού «St. James», στο Λονδίνο, έξω από το οποίο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.

Η βασίλισσα και ο σύζυγός της, ο Κάρολος και η Καμίλα, ο πρίγκιπας Harry, οι γονείς και τα αδέρφια της Kate Middleton είναι μεταξύ των καλεσμένων, που φόρεσαν τα καλά τους και... τις απαραίτητες καπελαδούρες.

Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Cabterburry, Justin Welby, ενώ νονοί του τριών μηνών πριγκιπικού μωρού θα είναι επτά, όλοι τους στενοί φίλοι του William και της Kate, όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr.

Ο George Alexander Louis θα βαφτιστεί στην 172 ετών κολυμπήθρα «Lily Font», όπως ο παππούς και ο πατέρας του, με αγιασμένο νερό από τον Ιορδάνη ποταμό.

Στη συνέχεια θα φορέσει έναν λευκό δαντελένιο χιτώνα, πιστό αντίγραφο του χιτώνα που φορούν όλα τα βασιλικά μωρά από το 1841.

Μετά το πέρας της τελετής, ο παππούς του βρέφους, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραθέσει τσάι στο Clarence House, ενώ οι καλεσμένοι θα γευτούν τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του William και της Kate, όπως προστάζει η παράδοση!

Δείτε στο βίνεο τις αφίξεις των καλεσμέων και του πριγκιπικού μωρού στο παρεκκλήσι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top