Κι όμως: Αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτας της πριγκίπισσας Diana!

Τι αποκάλυψε η στενή της φίλη Lucia Flecha de Lima

Κι όμως: Αυτός ήταν ο πραγματικός έρωτας της πριγκίπισσας Diana!

​Για πρώτη φορά, η Lucia Flecha de Lima, η σύζυγος του πρώην πρεσβευτή της Βραζιλίας στη Μεγάλη Βρετανία, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την καλύτερή της φίλη, τη Diana.

Η πριγκίπισσα την θεωρούσε δεύτερη μητέρα της και πολλές φορές «άνοιγε» τη «θλιμμένη» της καρδιά σε εκείνη.

article-2460137-00C1C70A00000190-199_634x426.jpg
Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η Lucia είπε: «η Diana δεν ήταν ερωτευμένη με τον Dodi Fayed, ίσως να είχ�� ένα πάθος με τον καρδιοχειρουργό από το Πακιστάν Hasnat Khan, αλλά ο έρωτας της ζωής της ήταν ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Κάρολος».

Οι δύο γυναίκες ήταν πολύ στενές φίλες και η Diana πολλές φορές έμενε στο σπίτι της Lucia και του συζύγου της στο Μέιφερ. Μάλιστα, η σύζυγος του πρέσβη είχε τοποθετήσει και πινακίδα στην πόρτα που έγραφε: "Το δωμάτιο της Diana".

Η Lucia αποκάλυψε πως η Diana ήταν πεπεισμένη πως ο Κάρολος ήταν ερωτευμένος μαζί της όταν παντρεύτηκαν. Όταν γέννησαν τον πρωτότοκό τους, τον William, ο Κάρολος φαινόταν τρελά ερωτευμένος με την Diana!

Για να «σωπάσουν» τα ψευδή δημοσιεύματα, υποστηρίζει: «Για τον Dodi Fayed είμαι σίγουρη πως δεν αισθανόταν τίποτα».

article-2460137-022A2EE7000004B0-162_306x423.jpg
Τέλος, «πέταξε» και την σπόντα της, συγκρίνοντας τη σχέση της πριγκίπισσας με αυτήν του γιου της, William και της Kate, λέγοντας: «Δείτε τη σχέση τους. Επέλεξαν να περάσουν τις πρώτες εβδομάδες που γεννήθηκε ο πρίγκιπας George με την οικογένειά της Kate. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να συμβεί πριν από μερικά χρόνια»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top