«ΒΟΜΒΑ»: τρανσέξουαλ είχε σχέση με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

Μέχρι και... τις συσκέψεις παρατούσε για χάρη της!

«ΒΟΜΒΑ»: τρανσέξουαλ είχε σχέση με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

Την αμαρτωλή της σχέση με πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει σε συνέντευξή της μία τρανσέξουαλ, υποστηρίζοντας πως παρατούσε ακόμα και τις συσκέψεις για... χάρη της!

Η Μαρκέλλα Μαλτέζου υποστηρίζει πως η γνωριμία της με τον πολ��τικό, τον οποίο δεν κατονομάζει, έγινε σε ένα από τα καφέ της οδού Μηλιώνη, στο Κολωνάκι.

Όπως λέει η ίδια, ο παντρεμένος πρώην υπουργός δεν αντιλήφθηκε με την πρώτη ότι ήταν τρανσέξουαλ: «με έγδυνε με τα μάτια του… όμως κι εγώ γοητεύθηκα από την παρουσία του. Εξέπεμπε αυτό που λέμε, τη γοητεία της εξουσίας και της δύναμης», λέει η Μαρκέλλα και προσθέτει πως αντάλλαξαν κινητά.

Το πρώτο βήμα έγινε από τον πολιτικό, που της τηλεφώνησε με απόκρυψη περίπου δύο εβδομάδες μετά και της ζήτησε να βγουν για φαγητό, ενώ το ίδιο βράδυ «ήρθε» η πρώτη ερωτική συνεύρεση!

Τα «καυτά» ραντεβού, σύμφωνα πάντα με όσα λέει η τρανσέξουαλ, κλείνονταν σε νοικιασμένο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αρκετά κοντά στο γραφείο του παντρεμένου υπουργού, το οποίο νοίκιαζε άνθρωπος της ασφάλειάς του.

Όπως αναφέρει η ίδια στη συνέντευξή της, είχαν «φλογερές» ερωτικές επαφές, ενώ περιγράφει αναλυτικά το... μετά: «του άρεσε πολύ μετά την ερωτική πράξη να του χαϊδεύω την κοιλιά και να του κάνω μασάζ στην πλάτη. Πολλές φορές εγκατέλειπε τις συσκέψεις στο υπουργείο και ερχόταν σαν τρελός να με δει».

Μέχρι και θεσούλα στο Δημόσιο έταξε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα πάντα με την Μαρκέλλα Μαλτέζου, ωστόσο, το ειδύλλιο έλαβε τέλος πριν γίνει η πρόσληψη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top