ΑΥΤΕΣ είναι οι γυναίκες που αλλάζουν το Hollywood

Έξυπνες, δυναμικές ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά στη βιομηχανία του κινηματογράφου

ΑΥΤΕΣ είναι οι γυναίκες που αλλάζουν το Hollywood

Η Melissa McCarthy, η Reese Witherspoon, η Penelope Cruz και η Shailene Woodley είναι οι τέσσερις πρωταγωνίστριες που ξεχώρισε το περιοδικό Elle και τις φιλοξένησε σε τέσσερα ξεχωριστά εξώφυλλα για το τεύχος Νοεμβρίου.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι αποτελούν μια δυναμική τετράδα, η οποία την τελευταία χρονιά έχει στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για τη συνεισφορά της στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Η 43χρονη Melissa McCarthy, που σπανίως πρωταγωνιστεί στις σελίδες περιοδικών μόδας είναι ίσως η πιο σημαντική γυναικεία προσωπικότητα στο Hollywood αυτή τη στιγμή. Επιλέγοντας να ενσαρκώνει αντισυμβατικούς γυναικείους ρόλους, κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και σε εξώφυλλα περιοδικών.

elle1.jpg

«Πολλές φορές οι γυναίκες στερήθηκαν όλα τους τα εργαλεία. Είναι σαν να μην είσαι ποτέ κατάλληλη. Έχεις την καλύτερη δουλειά, είσαι όμορφη, τα μαλλιά σου είναι τέλεια και πρέπει ταυτόχρονα να είσαι και αστεία. Με τι όμως; Θα πρέπει να πέσεις για να θέλει ο κόσμος να σε δει να ξανασηκωθείς. Όμως δεν αφήνουν να δεις τις γυναίκες να πέφτουν», είπε.

Η Reese Witherspoon πάλι κάνει στροφή από την υποκριτική στην παραγωγή, ώστε να δημιουργήσει ταινίες με ουσιαστικές πρωταγωνίστριες τις γυναίκες.

elle2.jpg

«Πριν μερικά χρόνια παρατήρησα ότι δεν ήταν οι γυναίκες οι star στις ταινίες. Παρουσιάζονται συνήθως ως οι σύντροφοι των ανδρών, οπότε σκέφτηκα ότι αν δεν κάτσω να κάνω την παραγωγή σε ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες τι θα βλέπει η κόρη μου;», είπε.

Από την άλλη η Shailene Woodley μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, όμως διακρίνεται για την ωριμότητα της σκέψης της, που την κάνει να δείχνει μεγαλύτερη. Μιλώντας για τις φιλοδοξίες της η Shailene είπε:

elle4.jpg

«Είμαι τόσο νέα και είμαι μόνη μου. Απλά θέλω να φεύγω. Θέλω να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό. Οι εμπειρίες της ζωής μόνο βοηθούν εμάς του ηθοποιούς. Χρειάζομαι νέες εμπειρίες για να βρω έμπνευση», είπε, αποκαλύπτοντας ότι θα ήθελε να μείνει στο Άμστερνταμ και να δουλέψει σε ένα κατάστημα που σερβίρει μόνο τσάι.

Η Penelope Cruz πάλι, ��ροσγειωμένη και εντελώς εκτός του star system του Hollywood δήλωσε:

elle3.jpg

«Η ιδέα του star πάντα θα είναι ξένη σε μένα και θα φαντάζει εντελώς σουρεαλιστική γιατί μεγαλώνοντας στην Ισπανία είσαι απλά ένας ηθοποιός και όχι ένας star. Θα πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε μια ταινία και θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι κάτι με το οποίο ταυτίζεσαι, γιατί η υποκριτική δεν είναι μια δουλειά που την κάνεις, πατώντας ένα κουμπί», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top