ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ της Madonna: «Με βίασαν υπό την απειλή μαχαιριού, πάνω σε μια ταράτσα!»

Διαβάστε την τραυματική εμπειρία της βασίλισσας της ποπ

πρώτη ανάρτηση: 05-10-2013, 00:30

Μια τραυματική εμπειρία, που πολλοί είχαν ξεχάσει όλ΄αυτά τα χρόνια, ξανάφερε στη μνήμη της η Madonna, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της, για λογαριασμό του «Harper’s Bazaar» Νοεμβρίου.

Η 55χρονη βασίλισσα της ποπ, γύρισε περίπου 30 χρόνια πίσω το ρολόι, και έκανε μια ομολογία-σοκ για τον βιασμό που υπέστη όταν πρωτοπάτησε το πόδι της στη Νέα Υόρκη, ά��νωστη μεταξύ αγνώστων, προκειμένου να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να μπει στη βιομηχανία της μουσικής:

«Η Νέα Υόρκη, δεν ήταν αυτό που νόμιζα πως θα είναι. Δεν με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, βιάστηκα στην ταράτσα ενός κτιρίου, υπό την απειλή μαχαιριού στην πλάτη μου».

bazaar1.jpg
Σαν να μην έφτανε αυτό, «άγνωστοι εισέβαλλαν τρεις φορές στο διαμέρισμα μου, και δεν ξέρω το λόγο, μιας και δεν είχα τίποτα που ν΄αξίζει. Την πρώτη φορά, πήραν το ράδιο μου, τις άλλες δυο δεν είχαν τίποτ΄άλλο να πάρουν».

madd.jpg
Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στο 1978, θυμάται πόσο σκληρή ήταν η επιβίωση της. Ήταν η περίοδος που μόλις είχε παρατήσει το πανεπιστήμιο του Michigan, για να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια στη Νέα Υόρκη.

Προκειμένου να τα βγάλει πέρα και να πληρώσει το νοίκι της, «πόζαρα γυμνή σε μαθήματα τέχνης, και τους κοιτούσα που με έβλεπαν γυμνή και με σχημάτιζαν με τα μολύβια τους ή με κάρβουνο».

madonna.jpg
Δεν την ένοιαζε όμως όπως λέει, αφού «τους αψηφούσα. Ήθελα σαν τρελή να επιβιώσω. Να τα καταφέρω. Αλλά ήταν δύσκολο και ένιωθα μοναξιά, και έπρεπε κάθε μέρα να πιέζω τον εαυτό μου να προχωρά και να συνεχίζει».

Για το διαζύγιο της με τον Sean Penn, λέει πως «στα 35 μου, ήμουν χωρισμένη κι έψαχνα για την αγάπη σε όλα τα λάθος μέρη. Τελικά, αποφάσισα πως έπρεπε να σταματήσω να είμαι το κορίτσι με τα χρυσά δόντια και τους φίλους γκάνγκστερ. Να είμαι κάτι περισσότερο από σύμβολο του σεξ. Άρχισα να ψάχνω το αληθινό νόημα στα πράγματα, και την αίσθηση ενός σκοπού στη ζωή. Ήθελα να γίνω μητέρα».

Τέλος, μιλά και για το πόλεμο που δέχτηκε όταν υιοθέτησε τον γιο της από το Μαλάουι με πολλούς να την κατηγορούν για «απαγωγή παιδιού»:

«Μπορώ να καταλάβω μερικούς που με κρίνουν για τις προκλητικές μου εμφανίσεις στη σκηνή ή το φιλί στο στόμα με τη Britney Spears, αλλά το να προσπαθώ να σώσω τη ζωή ενός παιδιού, δεν ήταν κάτι για το οποίο θα έπρεπε να τιμωρηθώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top