Σε... 4.200 ελατήρια κοιμούνται William - Kate Middleton!

Δες το πριγκιπικό κρεβάτι, που πήραν στο παλάτι...

Σε... 4.200 ελατήρια κοιμούνται William - Kate Middleton!

Νομίζεις ότι κοτζάμ πρίγκιπας και δούκισσα του Cambridge κοιμούνται σε «κοινό» κρεβάτι; Όχι βέβαια! Πάνω σε... 4.200 ελατήρια πλαγιάζουν ο William και η Kate - Catherine!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες που το ζευγάρι και το μωράκι του θα μετακομίσουν στο ανακαινισμένο διαμέρισμά τους στο παλάτι του Kensington, τόσο αποκαλύπτονται πληροφορίες...

natural-choice-4500.jpgΟ βρετανικός Τύπος, λοιπόν, «λυσσάει» με το νέο κρεβάτι του ζευγαριού, το οποίο είναι ίδιο με εκείνο που υπήρχε στην έπαυλη του Anglesey, εκεί δηλαδή που ο δούκας και η δούκισσα διέμεναν κατά την διάρκεια της θητείας του William στην βασιλική αεροπορία.

Τόσο πολύ σου λέει το είχαν βολευτεί το κρεβάτι (πάνω σε αυτό, εξάλλου, «έπιασαν» και τον διάδοχο), που τηλεφώνησαν στον σπιτονοικοκύρη για να μάθουν την μάρκα του και, στη συνέχεια, άτομο από το προσωπικό τους πήρε τηλέφωνο την κατασκευάστρια εταιρεία για την παραγγελία!

Εκτός από τα 4.200 ελατήρια που διαθέτει, το κρεβάτι -με την ονομασία «Natural Choice 4500»- είναι φτιαγμένο από κασμίρ, μετάξι, βαμβάκι και μαλλί, ενώ ο William και η καλή του ζήτησαν να τοποθετηθεί και ουρανός! Φυσικά, η τιμούλα παραμένει άγνωστη, όμως, το φθηνότερο μοντέλο της εν λόγω εταιρείας κοστίζει περίπου 480 ευρώ...

Μην το ρωτάς... Αμέσως έγινε η παραγγελία και η πριγκιπική κρεβατοκάμαρα στο Kensington αναμένει τα κορμιά του πρίγκιπα και της δούκισσας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top