Στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού η Κοκκίνου

Σε κινητή μονάδα μαστογραφίας η γνωστή τραγουδίστρια

Στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού η Κοκκίνου

Μάθημα ζωής έδωσε η Έλλη Κοκκίνου, που ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία ιερέα ενάντια στον καρκίνο του μαστού και επισκέφθηκε κινητή μονάδα μαστογραφίας!

Με αφορμή το ότι ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα στα Άνω Πατήσια, όπου βρισκόταν η μονάδα μαστογραφίας και ήταν μία από τις 150 γυναίκες πο�� εξετάστηκαν.

elli2.jpgelli3.jpg

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις γυναίκες να εξεταζόμαστε τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Ειδικά όσες έχουμε περάσει την ηλικία των σαράντα, επιβάλλεται να ενημερωνόμαστε και να προλαμβάνουμε», δήλωσε η Έλλη, συμπληρώνοντας πως η εξέταση δεν είναι επώδυνη.

Επισημαίνοντας προσθέτοντας πως η ίδια κάνει τουλάχιστον μία μαστογραφία τον χρόνο, η 43χρονη σταρ κατέληξε: «είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω στον εαυτό μου, στο παιδί μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου».

Τέλος, η Έλλη -η οποία την Τετάρτη που μας έρχεται θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τον Φοίβο, με τίτλο «Καληνύχτα»- συνεχάρη τον πατέρα Θωμά Τσόη, που πρωτοστατεί στην προσπάθεια για ενημέρωση και εξέταση των γυναικών της ενορίας του. Από την πλευρά του, ο ιερέας ευχαρίστησε στην τραγουδίστρια, τονίζοντας πως ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκλησή του, ενώ την χαρακτήρισε «υπέροχο άνθρωπο και αληθινό».

elli4.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top