To γράμμα-συμβουλή της Sinead O’ Connor, στην Miley Cyrus-Την ταρακουνά για τα καλά

«Μην αφήσεις τη βιομηχανία της μουσικής να σε εκπορνεύσει» της λέει

Γράμμα-συμβουλή προς την Miley Cyrus έγραψε η Sinead O’ Connor.

miley.jpg

Η 46χρονη τραγουδίστρια με αφορμή δήλωση της 20χρονης τραγουδίστριας πως το video clip της για το τραγούδι «Wrecking Ball» είναι εμπνευσμένο από το «Nothing Compares 2 U», αλλά και τις αρνητικές κριτικές που δέχεται η Miley για τις προκλητικές της εμφανίσεις, της είπε στο γράμμα της:

«Έχεις πολύ ταλέντο. Μην αφήσει τη βιομηχανία της μουσικής να σε εκπορνεύσει».

sinead young.jpg
Μάλιστα, τονίζει πως αποφάσισε να γράψει αυτό το ανοιχτό γράμμα, γιατί δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα από εφημερίδες, που της ζητούσαν να σχολιάσει την ομοιότητα ανάμεσα στα δυο video clip:

«Η μουσική βιομηχανία, δεν δίνει δεκάρα για σένα, ή για εμάς. Θα σε εκπορνεύσει, θα σε κάνει να νομίζεις πως αξίζεις, και πως είσαι αυτό που πάντα ήθελες. Και μόλις καταλήξεις σε κλινική αποτοξίνωσης, εκείνοι θα κάνουν τις διακοπές στα υπερπολυτελή τους σκάφη, που εσύ τους δώρισες, πουλώντας το κορμί σου. Τότε θα νιώσεις πολύ μόνη».

Για να καταλήξει, πως «ούτε οι άνδρες νοιάζονται πραγματικά για σένα. Μην πιά��εσαι κορόιδο, και μην μπερδεύεις τον πόθο με την αγάπη. Αν σε θέλουν σεξουαλικά, δεν σημαίνει πως σε θέλουν και πραγματικά. Ειδικά όταν εσύ δίνεις την εντύπωση πως δεν νοιάζεσαι για τον εαυτό σου».

sinead.jpg

Τέλος, της λέει πως «καιρός είναι ν΄αρχίσεις να νοιάζεσαι πραγματικά για σένα. Πρέπει να σε προστατέψουν και ν΄αυτοπροστατευτείς, ως μια νέα γυναίκα που έχει αξία. Είναι ένας επικίνδυνος κόσμος. Αξίζεις περισσότερο από το σώμα σου και το sex appeal σου. Μην έχεις παραισθήσεις. Περιοδικά και δημοσιογράφοι σε θέλουν και σου δίνουν σημασία, απλά και μόνο επειδή τους δίνεις λεφτά, δείχνοντας τη νιότη και το κορμί σου. Όποιος σε συμβουλεύει να γδύνεσαι, σίγουρα ΔΕΝ σέβεται το ταλέντο σου ή εσένα. Και έχεις ταλέντο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top