Νερό από τον Ιορδάνη και χρυσό για το πριγκιπικό μωρό!

Βαφτίζουν στις 23 Οκτώβ��η ο William και η Kate - μάθε λεπτομέρειες

Νερό από τον Ιορδάνη και χρυσό για το πριγκιπικό μωρό!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Σε περίπου ένα μήνα, στις 23 Οκτωβρίου, θα βαφτιστεί το πριγκιπικό μωρό και το star.gr σου παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για την τελετή, η οποία, όπως γράψαμε και νωρίτερα, θα γίνει στο παλάτι του «St. James»!

Το βασιλικό παρεκκλήσι είναι το μόνο ανέπαφο κτίσμα από το παλάτι που χτίστηκε την δεκαετία του 1530. Σε αυτό έχουν γίνει μέχρι σήμερα διάφορα μυστήρια, όπως ο γάμος της βασίλισσας Victoria το 1840, ενώ εκεί παρέμεινε η σορός της αδικοχαμένης Diana, το βράδυ πριν από την κηδεία της, το 1997.

chapel1.jpg

Ο μικρός πρίγκιπας θα είναι το πρώτο μωρό που θα βαφτιστεί στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού εδώ και 25 χρόνια: στο ίδιο μέρος βαφτίστηκε τον Δεκέμβριο του 1988 η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

beatrice.jpg

Παρόντες στο μυστήριο θα είναι περίπου 60 άτομα: καλεσμένοι θα είναι τα μέλη των δύο οικογενειών, αλλά και πρόσωπα που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Η τελετή θα είναι ιδιωτική, ωστόσο, οι επίσημες φωτογραφίες αναμένονται την επόμενη κιόλας μέρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νονοί του George Alexander Louis θα είναι, όπως προστάζει η παράδοση, πέντε ή έξι! Σίγουροι θεωρούνται ο πρίγκιπας Harry και τα αδέρφια της Kate Middleton, Pippa και James. Ως υποψήφιοι νονοί φέρονται στενοί φίλοι του πριγκιπικού ζεύγους, όπως ο Thomas van Straubenzee, με τον οποίο ο William γνωρίζεται από το σχολείο και η Alicia Fox - Pitt, επιστήθια φίλη της Kate.

pippa_harry.jpg

O τρίτος στη σειρά της διαδοχής θα κάνει «μπλουμ» στην 172 ετών κολυμπήθρα «The Lily Font», όπως ο πατέρας και ο παππούς του, η οποία θα περιέχει αγιασμένο νερό από τον Ιορδάνη ποταμό!

Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby, που πάντρεψε το πριγκιπικό ζευγάρι. Τους ύμνους θα ψάλει 16μελής χορωδία από το βασιλικό παρεκκλήσι.

archibishop.jpglily_font.jpg

Ο George Alexander Louis θα φορέσει λευκό δαντελωτό μανδύα, πιστή απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών που φορούν τα «γαλαζοαίματα» μωρά από το 1841! Επειδή ο εν λόγω μανδύας είχε φθαρεί, το 2008 κατασκευάστηκε η απομίμησή του.

royal_lace.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top