Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτοιμος να γίνει... "χαζομπαμπάς"

"Θα τρελαθώ όταν γεννηθεί η κόρη μας"

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτοιμος να γίνει... "χαζομπαμπάς"

Μπορεί να μας έπεισε την προηγούμενη σεζόν ότι είναι άνδρας… έτοιμος για όλα, ωστόσο ο ίδιος όπως αποκαλύπτει μόνο έτοιμος δεν ήταν για να γίνει πατέρας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του με τη Βάσω Λασκαράκη και σίγουρα είναι πολύ ευτυχισμένος για αυτό.

«Δεν γνωρίζω τι με περιμένει, αλλά αδημονώ. Δεν είχα στα υπόψη ούτε οικογένεια να κάνω ούτε μωρό να αποκτήσω. Όχι δηλαδή τώρα άμεσα. Ήταν δύο πράγματα που δεν μου είχαν περάσει γενικώς από το μυαλό» λέει ο ηθοποιός και προσθέτει:

«Αν ήμουν 22 ετών μπορεί και να αιφνιδιαζόμουν. Τώρα που είμαι 32 όχι. Ξαφνιάστηκα μεν έως ένα βαθμό αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι τα πράγματα που γίνονται ξαφνικά».

Όσο για το αν βλέπει τη σύντροφό του Βάσω Λασκαράκη διαφορετικά τώρα που είναι έγκυος;

«Φυσικά αφού έχει παχύνει» λέει χαριτολογώντας και προσθέτει: «Νομίζω πως μια εγκυμοσύνη μοιραία σε κάνει να βλέπεις το σύντροφό σου με άλλα μάτια. Τα συναισθήματα που νιώθεις είναι μοναδικά»

110913135018_8721.jpg
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι πριν τους επισκεφθεί ο… πελαργός θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου με τη Βάσω Λασκαράκη και εξομολογήθηκε ότι μετά θα είναι έτοιμος να γίνει… ένας χαζομπαμπάς!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top