Επέστρεψε πάλι σε… πρώην της η Rihanna;

Όλο… «ξαναζεσταμένο» φαγητό τρώει το κορίτσι

Επέστρεψε πάλι σε… πρώην της η Rihanna;

Την Rihanna φαίνεται ότι δεν την τρομάζει το… ξαναζεσταμένο φαγητό, γι’ αυτό άλλωστε όταν αποφασίζει να κάνει σχέση, προτιμά να επιστρέφει σε γνώριμα νερά!. Έτσι αφού τα έφτιαξε, χώρισε, τα ξαναέφτιαξε και ξαναχώρισε από τον Chris Brown, τώρα οι φήμες λένε ότι είναι και πάλι ζευγάρι με τον ράπερ Drake.

Να σας θυμίσουμε η Rihanna σε ένα διάλειμμα από τη σχέση της με τον Chris Brown είχε κάνει ένα σύντομο δεσμό με τον Drake, με τον οποίο επίσης χώρισε για να επιστρέψει στην παλιά της αγάπη.

rihanna1.jpg

Οι φήμες λοιπόν τις τελευταίες μέρες έχουν αρχίσει να φουντώνουν, ότι η RiRi είναι και πάλι ζευγάρι με τον Καναδό ράπερ, με την ίδια να κάνει ότι μπορεί για να τις ενισχύσει.

Έτσι, χθες στο Twitter, άρχισε να ανεβάζει μια σειρά από στίχους από το νέο τραγούδι του Drake, μες στο νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με τον τραγουδιστή.

Πριν ένα μήνα μάλιστα οι δυο τους είχαν βρεθεί στο πάρτι που έγινε μετά τα βραβεία του MTV και είχαν φύγει μάλιστα με διαφορά ενός λεπτού, προκαλώντας τα αδιάκριτα βλέμματα.

rihanna2.jpg

Αν ισχύουν οι φήμες είναι άγνωστο. Η Rihanna πάντως το παίζει πολύ καλά το παιχνίδι και μην α��ορήσετε αν τη δείτε να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Drake.

Παλιό μου κοσκινάκι άλλωστε και πού να σε κρεμάσω.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top