Η πρωταγωνίστρια στις «50 αποχρώσεις του γκρι» πιέζεται ν΄ασπαστεί τη Σαϊεντολογία!

Ο φίλος της, που είναι μέλος, θεωρεί πως θα τη βοηθήσει με την δημοσιότητα

Η πρωταγωνίστρια στις «50 αποχρώσεις του γκρι» πιέζεται ν΄ασπαστεί τη Σαϊεντολογία!

Πολλοί θεωρούν πως για την Dakota Johnson, ο ρόλος της «Anastasia Steele», είναι η ευκαιρία της ζωής της και της καριέρας της.

71632989.jpg
Ο αγαπημένος της πάντως, Jordan Masterson, έχει ήδη αρχίσει και ανησυχεί, μιας και φοβάται πως η καλή του, θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί την τόση δημοσιότητα που θα πάρει ο εν λόγω ρόλος, ο οποίος να σας θυμίσουμε, πως περιέχει πολύ σκληρές και προκλητικές σεξουαλικές σκηνές.

dakota2.jpg
Γι΄αυτό, και θεωρεί πως καλό θα ήταν η 23χρονη ηθοποιός, να ασπαστεί τη Σαϊεντολογία, στην Εκκλησία της οποίας είναι ο ίδιος μέλος.

boyfriend.jpg
Σύμφωνα με το περιοδικό «Grazia», ο 27χρονος που είναι επίσης ηθοποιός, πιστεύει πως η Dakota, αναλαμβάνοντας έναν τόσο μεγάλο ρόλο, μαζί με τη φήμη που αυτός συνεπάγεται, θα χρειαστεί πολλή βοήθεια, και η Σαϊεντολογία θα μπορούσε να τη βοηθήσει σ΄αυτό.

Μάλιστα, θεωρεί πως οι φόβοι του είναι δικαιολογημένοι, μιας και η 23χρονη ηθοποιός και κόρη της Melanie Griffith, στα 17 της είχε πολλά προβλήματα με τις ουσίες και είχε μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, λόγω του εθισμού της στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top