ΔΕΙTE: Φωτογραφίες από το fitness club της Madonna στη Ρώμη, όπου γυμνάζεστε όπως η Madge!

Ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια-Εκατοντάδες fans έχουν γραφτεί

ΔΕΙTE: Φωτογραφίες από το fitness club της Madonna στη Ρώμη, όπου γυμνάζεστε όπως η Madge!

Εγκαίνια ετοιμάζεται να κάνει το fitness club της Madonna στη Ρώμη, και ήδη εκατοντάδες fans της βασίλισσας της ποπ, έχουν γραφτεί σε αυτό, ώστε ν΄ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής, σαν αυτό που ακολουθεί η Madge!

spl598332_001.jpg
Το fitness club το οποίο ονομάζεται «Hard Candy», βρίσκεται στην καρδιά της Ρώμης, στη σκιά του Κολοσσαίου.

spl598332_003.jpg
Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν όσοι έχουν γραφτεί, ονομάζεται «Addicted to sweat», δηλαδή «Εθισμένοι στον ιδρώτα», και πρόκειται για μια τεχνική άσκησης αρκετά εξελιγμένη, την οποία χρησιμοποιεί και η Madge ώστε να παραμένει fit!

spl598332_004.jpg

Όσο για το περιβάλλον του γυμναστηρίου; όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, σχεδόν όλοι οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με φωτογραφίες της Madonna, ενώ από τα ηχεία ακούγονται τραγούδια της βασίλισσας της ποπ, ενώ στα video wall βλέπουμε την Madonna σε διάφορες στιγμές της.

spl598332_005.jpg
Το fitness club είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής, ενώ υπάρχουν εκπαιδευμένοι προπονητές και γυμναστές.

spl598332_009.jpg

Όσο για το moto του γυμναστηρίου; «Harder is better» γράφει, δηλαδή «όσο πιο δύσκολο τόσο το καλύτερο», ενώ από κάτω υπάρχει η υπογραφή της Madonna: «Love Madonna».

spl598332_013.jpg
Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν μες τον Οκτώβριο, με την παρουσία της Madonna, ενώ το γυμναστήριο θ΄ανοίξει επίσημα μές τον Σεπτέμβριο.
spl598332_014.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top