Σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού, χούφτωσε θαυμάστρια του, και τον «έπιασε» ο φακός!

Μάλιστα πόσταραν τη φώτο, στο προφίλ της γυναίκας του, για να τη δει!

Σύζυγος πασίγνωστης ηθοποιού, χούφτωσε θαυμάστρια του, και τον «έπιασε» ο φακός!

Μην σου τύχει είναι αυτό που συνέβη στον Robin Thicke. Ποιος είναι ο κύριος; Τρ��γουδιστής, και σύζυγος της ηθοποιού Paula Patton, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα 3χρονο αγοράκι.

ROBIN1.jpg
Έλα όμως που ο 36χρονος καλλιτέχνης μάλλον είναι ολίγον τι θερμόαιμος, αφού την έκανε την κουτσουκέλα του, με αποτέλεσμα να έχουν πάρει φωτιά τα μπατζάκια του!

ROBIN2.jpgROBIN3.jpg
Τι συνέβη; Μια θαυμάστρια του τον προσέγγισε για να βγάλουν φώτο μαζί. Την ώρα λοιπόν που πόζαραν, ο Robin ξέχασε πως από πίσω είχε καθρέφτη. Eνώ λοιπόν τη χούφτωνε, ο φακός απαθανάτισε… και την αντανάκλαση από τον καθρέφτη, απεικονίζοντας ξεκάθαρα τι συνέβαινε από πίσω!

ROBIN4.jpg
Όπως βλέπετε, ο Thicke έχει γραπώσει με το χέρι του τα οπίσθια της ξανθιάς θαυμάστριας, η οποία παραμένει ατάραχη.

Η εν λόγω φώτο δημοσιεύτηκε εν συνεχεία στο Twitter, ενώ κάποιος κακόβουλος follower, φρόντισε να την ποστάρει και στο προφίλ της συζύγου του Paula Patton, με το σχόλιο:

«Πρόσεξε την αντανάκλαση!»

patton.jpg
Οι φώτο λέγεται πως τραβήχτηκαν σε after party των ΜΤV VMAs , στο οποίο σημειωτέον ήταν παρούσα ΚΑΙ η σύζυγος του, Paula Patton.

patton2.jpg
Όσο για την ξανθιά θαυμάστρια; Την λένε Lana Scolaro, και την εν λόγω βραδιά φαίνεται πως είχε «κρεμαστεί» πάνω από τον Robin, αφού εκτός από την επίμαχη-hot φώτο, έχουν μαζί και άλλες δυο πολύ «κοντινές».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top