Μόνο στο star.gr: Το τελευταίο μήνυμα του Μιχάλη Ασλάνη στον Μάκη Τσέλιο

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ρεπορτάζ: Άννα Σταματιάδου, Ολγίνα Σαντίκου

Μάκης Τσέλιος και Μιχάλης Ασλάνης: Μια φιλία που δοκιμάστηκε στον χρόνο και στα προβλήματα. Οι δυο επιστήθιοι φίλοι μιλούσαν σχεδόν καθημερινά.

Ο Τσέλιος είχε καταλάβει εδώ και καιρό πως κάτι δεν πάει καλά με τον φίλο του.Ο Ασλάνης είχε ξεκινήσει τα αντικαταθλιπτικά χάπια και ήταν καταβεβλημένος.

Τι κι αν ήταν μεγάλοι ανταγω��ιστές, τι κι αν έκαναν πολλές φορές μέρες να μιλήσουν, το δέσιμο που είχαν οι δυο άντρες ήταν πολύ σημαντικότερο από συχνές και τυπικές κουβέντες...

Η περασμένη Τετάρτη όμως ήταν μια από τις μέρες που ο Μιχάλης Ασλάνης ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει, όπωςέκανε πάντα με τον αληθινό του φίλο Μάκη Τσέλιο. Κι έτσι έγινε…

Λίγα 24ωρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, έστειλε ένα μάλλον προφητικό μήνυμα στον αδελφικό του φίλο.
Ο Μάκης Τσέλιος κυριολεκτικά συντετριμμένος μας το αποκαλύπτει χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, σεβόμενος τη μνήμη του Ασλάνη και τη φιλία τους.
«Ήμασταν 40 χρόνια φίλοι. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα ζωής. Φτιάξαμε μαζί την καριέρα μας. Το μήνυμα που μου έστειλε έδειχνε τα προβλήμ��τα που τον είχαν κυριεύσει. Με είχε στεναχωρήσει πολύ».

Αν και δεν γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο του μηνύματος και ίσως δεν το μάθουμε και ποτέ, απ’ τα λεγόμενά του και τον τόνο της φωνής του καταλάβαμε ότι ήταν βαθιά πληγωμένος...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top