Άλλαξε πτήση η Jennifer Aniston για να μην πετύχει την Angelina Jolie!

Όπου φύγει, φύγει η ηθοποιός

Άλλαξε πτήση η Jennifer Aniston για να μην πετύχει την Angelina Jolie!

Στο παρατσάκ κατάφερε η Jennifer Aniston και απέφυγε μια ανεπιθύμητη είναι αλήθεια συνάντηση με την αρραβωνιαστικιά του πρώην της, Angelina Jolie. Με το που έμαθε ότι η Angie θα ταξίδευε από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο με την ίδια πτήση που θα ταξίδευε κι εκείνη, κίνησε γη και ουρανό και άλλαξε την πτήση της για να μην… «τρακάρουν» η μία την άλλη.

jen1.jpg

Θα μου πείτε πώς έμαθε η Jennifer μια τέτοια πληροφορία; Βλέπετε η τύχη ήταν με το μέρος της, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας ενημέρωσε τη βοηθό της ότι η Angelina ταξίδευε με την ίδια πτήση.

Έτσι λοιπόν η ηθοποιός αντί να φύγει την Κυριακή για το Λονδίνο, όπου θα γίνει την Τετάρτη η πρεμιέρα της νέας της ταινίας «We’re the Millers», έφυγε τη Δευτέρα και γλίτωσε και από την αμήχανη στιγμή.

jen2.jpg

Μάλιστα και οι δύο κυρίες όταν πάνε στο Λονδίνο μένουν στο ξενοδοχείο The Dorchester Hotel, όμως αυτή τη φορά, τι έκπληξη, καμιά τους δεν επέλεξε το αγαπημένο της ξενοδοχείο.

jen3.jpg

Βλέπετε αυτ�� η κόντρα δεν έχει τέλος. Τι κι αν η Jennifer κάνει σχέδια γάμου με τον νέο αγαπημένο της Justin Theroux; Ούτε ζωγραφιστή δε θέλει να την βλέπει την Angelina.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top