Γ. Σαμπάνης: «Δεν μου αρέσει η Eurovision»

Δεν είναι γι’ αυτά το παιδί

Γ. Σαμπάνης: «Δεν μου αρέσει η Eurovision»

Μην του λέτε του Γιώργου Σαμπάνη για Eurovision γιατί του ανεβαίνει του παιδιού το αίμα στο κεφάλι. Δεν είναι για τέτοια καλέ ο συνθέτης – τραγουδιστής, είναι για άλλα, πιο μεγάλα.

«Δεν αληθεύει ότι θα πάω στη Eurovision. Είναι κάτι στο οποίο δε νομίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ καλλιτεχνικά και είναι κάτι που δεν μου αρέσει πολύ. Δε θα ήθελα να το κάνω. Είναι κάτι που δεν αφορά εμένα», λέει ο Σαμπάνης, αλλά μην τον παρεξηγήσετε και πείτε ότι πήρε ψηλά τον αμανέ. Όοοοοοχι…

«Δεν είμαι υπεράνω», λέει, «ούτε λέω ότι είμαι καλύτερος από αυτό. Απλά δεν είναι κάτι που μ’ αρέσει», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος καλέ συμφωνεί με την άποψη του Μάνου Χατζιδάκι, που έλεγε ότι θα χρησιμοποιήσει τη Eurovision��ς μέσο για να διαφημίσει την Ελλάδα και τίποτε παραπάνω.

Πάντως τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου πολύ την πανηγύρισε. Γιατί σου λέει ήταν πολύ σπουδαίο μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα να κερδίζει έναν διεθνή διαγωνισμό. Αλλά μέχρι εκεί. Αυτός δεν πρόκειται να ανέβει στη σκηνή της Eurovision πάντως.

Δε θα μαραζώσουμε πάντως. Κάποιος θα βρεθεί να πάει, είμαστε σίγουροι. Μπορεί η Eurovision και χωρίς το ταλέντο του Σαμπάνη.

Ααααα… και όχι ο Γ. Σαμπάνης δεν αρραβωνιάστηκε την Πατρίτσια Περιστέρη. Το είπε το κορίτσι στην Πρωινή Μελέτη. Όχι τίποτε άλλο, για να μην το έχετε και άγχος.

Δείτε το video της Πρωινής Μελέτης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top