Με την χαρά έμεινε ο πρώην της Shakira!

Δεν έπεισε το δικαστήριο και «ξέχασε» τα 100 εκατ. δολάρια

Με την χαρά έμεινε ο πρώην της Shakira!

Χαρές και πανηγύρια για τη Shakira που ευτυχώς δεν θα βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη και δε θα δώσει στον πρώην της, Antonio de la Rua ούτε σεντ από τα 100 εκατ. δολάρια που της ζητούσε με μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της.

Ο de la Rua είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της Λατίνας star, υποστηρίζοντας ότι επί έντεκα χρόνια στήριζε τη Shakira και την είχε βοηθήσει σημαντικά στο να χτίσει την καριέρα την οποία έχει τώρα.

shakira1.jpg

Όπως υποστήριζε εκείνος ήταν το μυαλό πίσω από την επιτυχία της Shak και γι’ αυτό έπρεπε να πληρωθεί αδρά για τη βοήθειά του.

Το δικαστήριο του Λος Άντζελες δεν πείστηκε όμως και απέρριψε το αίτημά του, βάζοντας φρένο στη φιλοδοξία του να γίνει… «συνέταιρος» στην περιουσία της τραγουδίστριας.

Τόνισε μάλιστα ότι ο πρώην της Λατίνας star δεν κατάφερε να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι οποιοδήποτε δικαίωμα στην περιουσία της.

shakira2.jpg

Η Shakira μαθαίνοντας την απόφαση του δικαστηρίου δεν έκρυψε την ανακούφισή της και δήλωσε:

«Είμαι ευγν��μων που το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του κυρίου de la Rua. Έχω γυρίσει σελίδα στη ζωή μου και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Ελπίζω όλη αυτή η ταλαιπωρία να τελειώσει εδώ».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε υπογράψει ένα είδος προγαμιαίου συμφωνητικού με τον πρώην της, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν παντρευτεί και το οποίο όριζε ότι ο καθένας θα έχει τον έλεγχο της προσωπικής του περιουσίας.

shakira3.jpg

Τον περασμένο μήνα δικαστήριο της Γενεύης απέρριψε επίσης αίτημα του Antonio de la Rua για να αποκτήσει πρόσβαση σε λογαριασμό της σε ελβετική τράπεζα, ξεκαθαρίζοντας ότι η Shakira είναι η μοναδική δικαιούχος του λογαριασμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top