ΔΕΙΤΕ: Super εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών

Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις;

ΔΕΙΤΕ: Super εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών

Οι Χρυσές Σφαίρες άνοιξαν και πάλι τις πύλες τους, με τους αστέρες του Hollywood να παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί, φορώντας δημιουργίες των πιο ξακουστών οίκων μόδας.

Την τιμητική του φέτος είχε το κρεμ και το κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις τους, με την Angelina Jolie να κόβει στην κυριολεξία την ανάσα, διαλέγοντας για την εμφάνισή της στα βραβεία μια κρεμ σατέν τουαλέτα με κόκκινη λεπτομέρεια και σκίσιμο στο πόδι του οίκου Versace. Η Angelina προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα απλό σινιόν, διάλεξε ένα απλό και απαλό μακιγιάζ, τονίζοντας φυσικά τα υπέροχα χείλη της με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Μία ακόμα star που έλαμψε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών ήταν και η Charlize Theron, η οποία μπορεί να πήγε… solo, σίγουρα όμως πολλοί θα ήθελαν να είναι στο πλευρό της μ΄ αυτή την εμφάνιση.

Επέλεξε λοιπόν και αυτή μια κρεμ τουαλέτα του οίκου Dior με βαθύ ντεκολτέ και απίστευτο σκίσιμο για να αποκαλύπτονται τα ατελείωτα πόδια της. Και επειδή ήδη η τουαλέτα που διάλεξε ήταν αρκετά ιδιαίτερη, η Charlize δε φόρτωσε το σύνολο με κοσμήματα και φανταχτερά αξεσουάρ. Αντίθετα, φόρεσε ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια, κράτησε ένα σικάτο clutchbag και έβαλε στα μαλλιά της ένα απλό αξεσουάρ.

Ψήφο στο… μπεζ και το λευκό έδωσαν και η Elle Macpherson που πόζαρε μπροστά στο φακό με δημιουργία του ZacPosen, αλλά και η Kate Beckinsale με δημιουργία του Roberto Cavalli, ενώ η Nicole Kidman που καιρό είχαμε να τη δούμε στο κόκκινο χαλί, διάλεξε κάτι κλασικό από τον οίκο Versace.

Η φρεσκοαρραβωνιασμένη Jessica Biel διάλεξε μια τουαλέτα του Elie Saab, φροντίζοντας πάντα να φαίνεται στο φωτογραφικό φακό το δαχτυλίδι που της χάρισε ο καλός της JustinTimberlake, ενώ η Amanda Peet εμπιστεύτηκε τα… χεράκια του Marc Jacobs για να κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες.

Με μια μπορντώ αρχαιοελληνική τουαλέτα του οίκου Lanvin εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί η Emma Stone, ενώ στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις κινήθηκε και η Ελληνοαμερικανίδα Tina Fey, με στράπλες… πληθωρική τουαλέτα του.

Φωτιά στα κόκκινα, έβαλε η Reese Witherspoon, με μια στράπλες μακριά τουαλέτα του Zac Posen, αλλά και η καλή του George Clooney, Stacy Kiebler.

Πιο… τολμηρή στις χρωματικές της επιλογές ήταν η Natalie Portman, η οποία έκανε την εμφάνισή της με μια σικάτη, φούξια τουαλέτα, αλλά και η Michelle Williams που φόρεσε μια μπλε δημιουργία του Jason Wu.

H Jessica Alba επέλεξε τον οίκο Gucci και μια λιλά μακριά τουαλέτα με περίτεχνα κεντήματα, ενώ δημιουργία του ίδιου οίκου, φόρεσε και η Salma Hayek, η οποία πόζαρε δίπλα στο σύζυγό της.

Η Madonna πάλι διάλεξε μια τουαλέτα με ασημί και πράσινες λεπτομέρεις, ενώ ψήφο στο… metallic look έδωσε και η Nicole Richie με μια δημιουργία του Julian McDonald.

Τέλος η Μαρία Μενούνος, θέλησε να μας… «τυφλώσει», με την κίτρινη… καναρινί τουαλέτα που φόρεσε, ενώ την ασφάλεια του κλασικού μαύρου, επέλεξε η Glen Closs.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top