ΔΕΝ ΥΠΑΡΧEI: Πασίγνωστη ηθοποιός δάγκωσε και χτύπησε το σύντροφο της μετά από καυγά!

Συνελήφθη και μετά άρχισε να «σπαράζει» στο κλάμα στον ώμο του αγαπημένου της

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧEI: Πασίγνωστη ηθοποιός δάγκωσε και χτύπησε το σύντροφο της μετά από καυγά!

Σοκάρει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας για την Emma Roberts και τον σύντροφο της Evan Peters, ο οποίος έπεσε θύμα… δαγκώματος και κακοποίησης από την 22χρονη ηθοποιό, ανιψιά της Julia Roberts!

emma evan.jpg
Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα έντονο καυγά που είχε το ζευγάρι στο ξενοδοχείο που διέμενε στο Βανκούβερ, στις 7 Ιουλίου.

emma evan2.jpg
Έξαλλη, η Emma Roberts όρμηξε στον 26χρονο σύντροφο της και τον κακοποίησε, δαγκώνοντας τον, και αφήνοντας τον με ματωμένη μύτη.

emmmaa.jpg
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έπειτα από κλήσεις που δέχτηκαν, βρήκαν τον Peters μες τα αίματα, και συνέλαβαν την 22χρονη ηθοποιό, η οποία αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες αργότερα, αφού ο αγαπημένος της αρνήθηκε να της κάνει μήνυση.

emma1.jpg
Η εκπρόσωπος της ηθοποιού, με επίσημη δήλωση που έκανε, μίλησε για ένα «άτυχο περιστατικό, προϊόν παρεξήγησης και παρανόησης».

emma2.jpg

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ-ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ Η EMMA ROBERTS:

Μετά την επίθεση, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι δεν χωρίζει, και πως πρόθεση τους είναι να τ΄αφήσουν όλα πίσω και να συνεχίσουν τη σχέση τους.

emma3.jpg
Μάλιστα, οι παπαράτσι τσάκωσαν την 22χρονη ηθ��ποιό, σε μερικές πολύ σπαρακτικές στιγμές, να κλαίει με λυγμούς και αναφιλητά στον ώμο του Evan Peters, εμφανώς μετανοημένη και συντετριμμένη τόσο για την πράξη της, όσο και για την έκταση που πήρε το γεγονός.

emma4.jpg
Απαρηγόρητη η Roberts, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια πολύ παθιασμένη σχέση, μιας και οι δυο τους συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με extreme τρόπους.
emma6.jpg
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΗ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top