Ράκος γνωστή τραγουδίστρια μετά την κλοπή του σκύλου της

Κάνει εκστρατεία μέσω Twitter για την ανεύρεσή του

Ράκος γνωστή τραγουδίστρια μετά την κλοπή του σκύλου της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι εδώ και μερικές ώρες ��νωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, καθώς κάποιος άρπαξε τον σκύλο της έξω από το σπίτι της! Μάλιστα, η ίδια έχει ξεκινήσει εκστρατεία μέσω Twitter για την ανεύρεσή του.


«Πριν μισή ώρα πήρανε έξω από το σπίτι μου τον Bono μου. Είναι pincher και χάθηκε από περιοχή Κοντόπευκο (Αγία Παρασκευή)», έγραψε στο Twitter της η Τάμτα και «ανέβασε» αρκετές φωτογραφίες του σκυλιού.

Καλώντας όποιον μπορεί να βοηθήσει, η τραγουδίστρια άρχισε να tweetάρει τα της κλοπής σε επώνυμους φίλους της, όπως οι Τατιάνα Στεφανίδου, Ελένη Μενεγάκη, Σίσσυ Χρηστίδου και Ναταλία Γερμανού, ενώ ζήτησε από τους followers της να βοηθήσουν.


«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που δείχνετε ενδιαφέρον και βοηθάτε. Ελπίζω να βρεθεί, αλλιώς δεν ξέρω τι θα κάνω, ειδικά με την μάνα μου», ανάφερε σε άλλο μήνυμά της η Τάμτα.


Γράφοντας διαρκώς στο Twitterόσα περισσότερα στοιχεία μπορούσε, η τραγουδίστρια έκανε γνωστό πως το σκυλάκι ήταν δώρο γενεθλίων πριν από 4 χρόνια, ότι φορούσε ριγέ μπλουζάκι όταν το έκλεψαν και είχε τσιπάκι, αλλά και ότι πρέπει να το πήραν με αμάξι αφού δεν έφευγε ούτε για λίγο από το σπίτι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top