Όταν οι stars θέλουν να ξεχωρίσουν δίνουν απίστευτα ονόματα στα βλαστάρια τους!!!!!!!

Πριν την Kim Kardashian, το είχαν κάνε�� πολλοί

Όταν οι stars θέλουν να ξεχωρίσουν δίνουν απίστευτα ονόματα στα βλαστάρια τους!!!!!!!

Οι stars του Hollywood κάνουν το παν για να ξεχωρίσουν και δεν διστάζουν να… «ξεσπάσουν» στα ίδια τους τα παιδιά. Καλά μην πάει ο νους σας στο κακό, για τα ονόματα που τους δίνουν λέμε, που μερικές φορές είναι ότι πιο κουλό έχουμε ακούσει ποτέ.

Πάρτε για παράδειγμα την Kim Kardashian και τον Kanye West που αποφάσισαν να βγάλουν την μοναχοκόρη τους North (Βορράς) που ταιριάζει γάντι με το επώνυμό της, West που σημαίνει Δύση!

IL2LsI8Luy0l.jpg

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί! Ο Nicholas Cage, γνωστός λάτρης των κόμικς εμπνεύστηκε για να δώσει όνομα στο γιο του από τον... Superman. Όχι δεν έβγαλε το παιδί Superman, ούτε καν Clark Kent. Ο γνωστός ηθοποιός έβγαλε το παιδί του Kal - El, όπως υποτίθεται ότι είναι το πραγματικό όνομα του υπερήρωα.

Από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπουν οι Angelina Jolie και Brad Pitt. Και τα έξι παιδιά τους έχουν από τα πιο περίεργα ονόματα. Maddox, Zahara, Pax, Knox, Shiloh είναι η απόδειξη ότι όταν διάλεγε ονόματα η Angelina βρισκόταν σε άλλο κόσμο.

1.jpg

Εντελώς παράξενα είναι και τα ονόματα των τριών κοριτσιών της Demi Moore και του Bruce Willis. Η Tallulah, η Scout και η Rumer είναι τα βλαστάρια των δύο ηθοποιών και δεν έχουν κανένα πρόβλημα που τα ονόματά τους δεν ξέρει κανείς ούτε καν τι σημαίνουν.

7.jpg
Αυτό βέβαια δεν ισχύει για την Gwyneth Paltrow και τον σύζυγό της, αφού όλοι ξέρουν ότι το όνομα της κόρης τους Apple σημαίνει... μήλο.

5.jpg
Αρκετοί επίσης είναι οι stars που έδωσαν στα παιδιά τους ονόματα εμπνευσμένα από τοποθεσίες, όπως η Mariah Carrey που έβγαλε τον γιο της Moroccan, από το Μαρόκο, βεβαίως, βεβαίως.

6.jpg

Η Alicia Keys πάλι έδωσε στο γιο της το όνομα "Αίγυπτος" (Egypt), ενώ ονόματα τοποθεσιών έδωσε στους γιους της και η Gwen Stefani. Τον έναν τον λένε Zuma από την παραλία Zuma στην Καλιφόρνια και τον άλλο Kingston από την πρωτεύουσα της Τζαμάικα, αφού είναι η αγαπημένη χώρα της τραγουδίστριας.

4.jpg2.jpg

Τέλος η Ashlee Simpson και ο Pete Wentz ονόμασαν τον γιο τους Bronx από το θρυλικό προάστιο της Νέας Υόρκης.

3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top