Ποια διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με κόκκινη κηλίδα κραγιόν στα δόντια;

Χαμογελούσε και δεν είχε καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ!

Ποια διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με κόκκινη κηλίδα κραγιόν στα δόντια;
Η Scarlett Johansson, θεωρείται ως μια από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει και τις «κακές» της στιγμές!Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία. Τι παρατηρείτε; Μήπως έχει κάτι στα… δοντάκια της; όσοι απαντήσατε «ναι» από μέσα σας, δίκιο έχετε.

Η 27χρονη σταρ, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή φορώντας ένα σέξι κατακόκκινο κραγιόν, τελευταία λέξη της μόδας, που τόνιζε τα σαρκώδη χείλη της.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Το «πρόβλημα» εμφανίστηκε όταν χαμογέλασε, καθώς το μισό κραγιόν είχε κολλήσει πάνω στο μπροστινό της δόντι.

Δυστυχώς η Scarlett δεν είχε καταλάβει τίποτα, και καλεσμένη καθώς ήταν στην εκπομπή του David Letterman, άρχισε να χαμογελά πλατιά, με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμα εντονότερο το... "ατύχημα".
Πολλοί μάλιστα, ήταν και αυτοί που σχολίασαν πως τα δόντια της διάσημης ηθοποιού, εκτός από την κόκκινη κηλίδα κραγιόν πάνω τους, ήταν ιδιαίτερα κίτρινα και λεκιασμένα, κάτι το οποίο δεν αρμόζει σε μια σταρ του βεληνεκούς της.

Καλή ώρα όπως η Lindsay Lohan αν θυμάστε, που όπως σας είχαμε γράψει και παλαιότερα από το star.gr, είχε αφήσει άπαντες άφωνους με τα κατακίτρινα δόντια της.
Κατά τ΄άλλα, το ντύσιμο και η υπόλοιπη εμφάνιση της, απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια, καθώς η Johansson εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό στούντιο με στυλ στάρλετ δεκαετίας του 1950!

Το θεματάκι, το αφιερώνουμε σε όσες νομίζετε πως οι stars είναι αψεγάδιαστες…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top