Έλλη Κοκκίνου: γιατί δεν θ�� άφηνε τον γιό της να πάει στο «Master Chef Junior»;

Τι ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη ο μικρός

Έλλη Κοκκίνου: γιατί δεν θα άφηνε τον γιό της να πάει στο «Master Chef Junior»;

«Τα παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται τηλεοπτικά», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα άφηνε τον γιό της να πάρει μέρος στο «Μaster Chef Junior». Παράλληλα, η τραγουδίστρια έκανε και την χριστουγεννιάτικη ευχή της!


Τονίζοντας πως ο μικρός Αλέξανδρος είναι ο πρίγκιπάς της πριν ακόμα γεννηθεί, η Έλλη δεν έκρυψε ότι ο γιός της έχει ζητήσει το δώρο του από τον Άγιο Βασίλη, ενώ η ίδια δεν βγάζει τον σκούφο του γενειοφόρου Αγίου από το κεφάλι της αυτές τις μέρες! «Εύχομαι να είναι πάντα καλά και να τον χαίρομαι κι εγώ να είμαι γερή για να είμαι δίπλα του και να τον στηρίζω και να τον κάνω έναν γερό και ολοκληρωμένο άνδρα», ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα.


«Πολλές φορές νιώθω μάγκας στη ζωή μου, αλλά κάποιες άλλες νιώθω ευάλωτη», συνέχισε η τραγουδίστρια, που απέρριψε το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο «BlackOut» ή το «DancingOnIce».


Η Έλλη στάθηκε στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ και ένωσε τις δυνάμεις της με την οργάνωση προκειμένου να βοηθηθούν παιδιά με κινητικά και αναπτυξιακά προβλήματα: «είναι ιερός ο σκοπός και όταν αγορά παιδιά με πιάνει μεγάλη ευαισθησία και πείσμα», δήλωσε.



Δείτε τις δηλώσεις της Έλλης στην εκπομπή «Ελένη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top