Πήρε τον Λάτσιο κι άφησε απ´ έξω τον Ματέο η Ελένη!

Σε δύο παρτάκια με τον πρώην σύζυγο η παρουσιάστρια

Πήρε τον Λάτσιο κι άφησε απ´ έξω τον Ματέο η Ελένη!

Για χάρη του... Γιάννη Λάτσιου απαρνήθηκε δύο φορές τον Ματέο Παντζόπουλο η Ελένη Μενεγάκη, που πέρασε στιγμές διασκέδασης με τον πρώην σύζυγο, ακόμα και στη βίλα στα Μελίσσια, όσο ο νυν σύντροφος... αγνοούταν!


Αφορμή για το reunion των πρώην στάθηκαν τα γενέθλια του γιού τους, Άγγελου, την περασμένη Τετάρτη.


Ανήμερα των γενεθλίων, οι πρώην σύζυγοι βρέθηκαν μαζί το μεσημέρι στα Μελίσσια - στο σπίτι που στέγασαν τον έρωτά τους- όπου η Ελένη διοργάνωσε παρτάκι για λίγους και καλούς, εκμεταλλευόμενη και την απεργία στα ΜΜΕ. Εκεί, ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκε όχι μόνο με την πρώην, αλλά και με τα πάλαι ποτέ πεθερικά του, καθώς ήταν παρόντες η μητέρα και ο πατριός της!


Ο Ματέο που ήταν εκείνη την μέρα καλέ; Στο... σπιτάκι του κήπου κλείστηκε ή «πετάχτηκε» στην Άνδρο αυθημερόν; Γιατί μην μου πεις ότι ήταν κι αυτός στο σπίτι ταυτόχρονα με τον Γιάννη Λάτσιο...


Το πάρτι για τον Άγγελο είχε και συνέχεια, την Κυριακή που μας πέρασε, σε παιδότοπο στην Βαρυπόμπη. Φυσικά, ο διευθυντής του ΑΝΤ1 ήταν παρών, «αναβιώνοντας» τις στιγμές που έζησε την Τετάρτη. Μισή ώρα αργότερα από το ραντεβού πήγε ο Λάτσιος στον παιδότοπο, απλά για να δει τον γιόκα του να σβήνει τα κεράκια.


Και ερωτώ: ο Ματέο πάλι δεν ήταν καλεσμένος στο πάρτι;

Μα πόση αδικία πια;;; Ελπίζω τουλάχιστον να του πήγε η Ελένη ένα κομμάτι τούρτα...



Δείτε φωτογραφίες του reunion των πρώην από τα περιοδικά «Οk!» και «Ηello»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top