«Απέκτησα ξανά το στήθος μου! Έχω πια καμπύλες!»

Ποια διάσημη τραγουδίστρια χαίρεται που… πάχυνε;

«Απέκτησα ξανά το στήθος μου! Έχω πια καμπύλες!»
Στα πόδια της και στα… κανονικά κιλά της στέκεται ξανά η Cheryl Cole. Η διάσημη τραγουδίστρια, μετά το χωρισμό της και την περιπέτεια υγείας με την ελονοσία, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, έχασε πάρα πολλά κιλά.

Στα όρια της ανορεξίας, η πρώην κριτής του «X-Factor», ήταν αγνώριστη. Σκελετωμένη και υπερβολικά αδύναμη, δεν θύμιζε σε τίποτα την σέξι εικόνα με την οποία την είχαμε συνηθίσει.

Τέλος καλό όλα καλά όμως για την 28χρονη Cole, που κέρδισε ξανά τα κιλά που είχε χάσει και νιώθει πιο σέξι από ποτέ με τη νέα της εμφάνιση:
«Οι καμπύλες μου επέστρεψαν! Έχω ξανά στήθος και πιο στρογγυλεμένα οπίσθια και μ΄αρέσει! Νομίζω ότι είναι πολύ σέξι», δήλωσε περιχαρής η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Grazia».

Πώς κατάφερε να κερδίσει τα κιλά που είχε χάσει;

«Έκανα ένα διάλειμμα από τη δουλειά, και ξεκουράστηκα στο σπίτι. Έφαγα πολύ σπιτικό φαγητό και χαλάρωσα».
Έδωσε μάλιστα και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα κατά της ανορεξίας, τονίζοντας πως δεν θέλει να επιστρέψει ξανά στον πολύ αδύνατο εαυτό της: «δεν θα είμαι υγιής αν αδυνατίσω ξανά», πρόσθεσε.

Τέλος, μίλησε και για την πολύ μεγάλη αδυναμία που τρέφει στα παπούτσια. Για να καταλάβετε για τι «έρωτα» μιλάμε, αρκεί να σας πούμε, πως στο σπίτι της «μετρά» περίπου 2.000 ζευγάρια!
«Είναι το φετίχ μου. Επειδή είμαι πολύ κοντή, τα τακούνια είναι αγαπημένη μου συνήθεια. Κάθε μου παπούτσι είναι και μια ανάμνηση. Είμαι δεμένη συναισθηματικά μαζί τους».

Μάλιστα αστειεύτηκε, λέγοντας πως «ακόμα και το ψυγείο ν΄ανοίξεις, βρίσκεις μέσα μια γόβα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top