Τζένη Θεωνά: «Είναι αστείο στην Ελλάδα να μιλάμε για σταρ»

«Με τα όχι χτίζονται καριέρες» δηλώνει η ηθοποιός

Τζένη Θεωνά: «Είναι αστείο στην Ελλάδα να μιλάμε για σταρ»

​Για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί τα media και την ιδέα του γάμου μίλησε σε συνέντευξη της η Τζένη Θεωνά.

Έχει θαμπωθεί από τη λάμψη του χώρου; «Σου τ' ορκίζομαι, ποτέ! Άλλωστε, η δουλειά μας δεν είναι καθόλου... glam. Κρύβει μέσα της τόση προσπάθεια, τόση κούραση, τόσο αντίξοες συνθήκες μέχρι να βγει στον κόσμο, που δεν έχεις από τι να θαμπωθείς. Είναι αστείο στην Ελλάδα να μιλάμε είτε για glam, είτε για ��ταρ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν» υποστήριξε.

Για την μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο της υποκριτικής δήλωσε πως «δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να προχωρήσει μόνο επειδή είναι τυχερός. Όσον αφορά εμένα, πιστεύω πως τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Για ό,τι έχει έρθει μέχρι τώρα στον δρόμο μου έχω δουλέψει πολύ σκληρά».

Η Τζένη έχει πει όχι σε δουλειές και τονίζει πως «πράγματα που έρχονταν εντελώς ενάντια στην καλλιτεχνική μου αισθητική, στα καλλιτεχνικά μου θέλω. Δεν μπορούσα να θυσιάσω το καλλιτεχνικό μου όνειρο στον βωμό ίσως της εύκολης αναγνωρισιμότητας και τη «φαστ φουντ» επιτυχίας. Για ποιον λόγο να κρέμεσαι καθημερινά στα περίπτερα; Για το που σε είδαν να ψωνίζεις ή να κάνεις μπάνιο ή για την καλλιτεχνική πρόταση που τους έκανες»;

Έχει σκεφτεί τον εαυτό της νυφούλα; «Είμαι υπέρ της οικογένειας και των όμορφων σχέσεων. Έχω ονειρευτεί ένα μεγάλο σπίτι γεμάτο ζωάκια και παιδιά. Έχω ονειρευτεί Κυριακές με τους γονείς μου, τα ανίψια μου, τα παιδιά μου, τον άντρα μου» δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top