Πολύ σκληρός για να... ποζάρει ο Γιώργος Μαζωνάκης!

«Έχω πλακωθεί με άνθρωπο που με φωτογράφησε», αποκάλυψε

Πολύ σκληρός για να... ποζάρει ο Γιώργος Μαζωνάκης!

Για «βιασμό» από τους φωτογράφους έκανε λόγο ο Γιώργος Μαζωνάκης και παραδέχθηκε πως έχει πλακωθεί με κάποιον που πήγε να τον φωτογραφήσει, ενώ αναφέρθηκε στην φημολογούμενη κόντρα του με την Κατερίνα Στανίση λέγοντας πως «υπάρχουν συνάδελφοι άρρωστοι με την μαρκίζα»!

«Δεν είμαι κρατημένος, είμαι αυτός που είμαι. Άμα θέλω να αφεθώ, θα αφεθώ... Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κινήσει τις μάζες. Μ*λ*κίες έχω κάνει πολλές. Έχω πλακωθεί με άνθρωπο που προσπάθησε να με φωτογραφίσει, ενώ διασκέδαζα. Δεν φοβάμαι να δείξεις αύριο σε ένα κανάλι τις μ*λ*κίες που έκανα με τον Πέτρο ένα βράδυ, αλλά με ενοχλεί που δεν καταλαβαίνουν πως το να με φωτογραφίσεις με το κινητό εκείνη τη στιγμή είναι ένας βιασμός», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Οι φήμες, πάντως, θέλουν τον Γιώργο να έχει πλακωθεί και με... την Κατερίνα Στανίση, με αφορμή το ποιος θα είναι πρώτο όνομα στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στο οποίο θα εμφανίζονται από τον Αύγουστο, αλλά και το τραγούδι «Σ’ Έχω Κάνει Θεό».

«Αυτό είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Εγώ τη λατρεύω, δεν είχαμε ποτέ τίποτα με τη Στανίση. Δεν πειράχτηκε καθόλου που είπα το τραγούδι της. Κάποιος έγραψε, όμως, πως η Στανίση είχε πρόβλημα με τον Μαζωνάκη για το θέμα αυτό. Ένα βράδυ, λοιπόν, πήγα με δυο φιλαράκια να την ακούσουμε και με κάλεσε στην πίστα η Κατερίνα. Ανέβηκα με μια φόρμα -ήμουν από πρόβες- και πάντα όταν λέω αυτό το κομμάτι σκύβω στα γόνατα και το τραγουδάω επειδή λέει “σε έχω κάνει Θεό”. Την επόμενη μέρα βγήκαν και έγραψαν πως ο Μαζωνάκης υποκλίθηκε στη Στανίση – χωρίς να ξέρω τίποτα από όσα είχαν γραφτεί πριν. Αν υπήρχε κόντρα, πάντως, θα το έκανα. Γιατί πραγματικά γουστάρω την Κατερίνα», είπε ο τραγουδιστής και κατέληξε: «εγώ γλύφτες δεν είχα ποτέ στη ζωή μου, όπως και όλα αυτά με τις μαρκίζες δεν τα ξέρω καν... Υπάρχουν άρρωστοι συνάδελφοι μου με τη μαρκίζα, αλλά αν έχεις ξεκαθαρίσει σε μια δουλειά τι και ποιος είσαι, να πας να βρεις τι μετά; Το όνομα σου αλλού; Έλα τώρα…».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top