Η Ιωάννα και οι φίλοι του Τόμας δε θα βρεθούν στην κηδεία του στο Λονδίνο

ΜΑΘΕΤΕ ποιες ήταν οι μεγάλες ευαισθησίες του ξανθού αγγέλου

Η Ιωάννα και οι φίλοι του Τόμας δε θα βρεθούν στην κηδεία του στο Λονδίνο

​Η Ιωάννα Ζεμπερλίγκου και οι φίλοι του Τόμας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην κηδεία του στο Λονδίνο, αλλά θα ταξιδέψουν μέσα στο καλοκαίρι για να αφήσουν λίγα λουλούδια στο μνήμα του.

Οι διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του στην Αγγλία δεν έχουν τελειώσει κι έτσι το αυριανό ταξίδι που είχαν προγραμματίσει αρχικά οι γονείς του αναβάλλεται.

Με τα καλύτερα λόγια φαίνεται να μιλά η μητέρα του Τόμας στην κοπέλα του, Ιωάννα σύμφωνα με το newpistol.

«Τώρα είσαι το παιδί μας, η κόρη μας. Ο Τόμας σε ήθελε στη ζωή του κι εμείς στη δική μας. Θα έχεις πάντα μια δεύτερη οικογένεια, θα έχεις πάντα τη στήριξη και την αγάπη μας. Όπως αγάπησες και στήριξες τον άγγελό μας, έτσι κι εμείς θα στεκόμαστε πλάι σου» ήταν τα λόγια της μητέρας του Τόμας.

Για την ιδιαίτερη ευαισθησία που είχε ο 25χρονος ηθοποιός μίλησε ο διευθυντής των παιδικών χω��ιών της Βάρης λέγοντας:
«Ο Τόμας απο μικρός ήταν κοντά ένας αφανής ήρωας, ήταν αυτός που υποστήριζε και συνεχίζει μέσω των δικών του ανθρώπων να υποστηρίζει το έργο μας. Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για εμάς»
Ο ίδιος προσθέτει: «Από το να προσφέρει εθελοντική εργασία μέχρι το να σκέφτεται τι δράσεις θα κάνουμε για να υποστηρίξουμε το sos. Από το να αγκαλιάσει ένα παιδί, μέχρι το να δώσει μια καλύτερη προοπτική για το αύριο για τα παιδιά μας και όλο αυτό το χρονικό διάστημα με τις δύσκολες ώρες στην εντατική η ψυχή τους και η προσευχή τους ήταν κοντά του»
Δείτε το ρεπορτάζ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top