Victoria Beckham: κέρδισε βραβείο στα British Fashion Awards!

Kαι με τη «βούλα» σχεδιάστρια!-Τι φόρεσε και εντυπωσίασε;

Victoria Beckham: κέρδισε βραβείο στα British Fashion Awards!
Η Victoria Beckham τα κατ��φερε! Εδώ και καιρό σχεδιάζει και προωθεί τη δική της φίρμα ρούχων με την επωνυμία της.

Πλέον, ήρθε η ώρα ν΄ανταμειφθούν οι κόποι της. Η 37χρονη σύζυγος του David Beckham, πήγε στα British Fashion Awards και όχι μόνο δεν έφυγε με άδεια χέρια, αλλά κέρδισε και το βραβείο «Designer Brand».

Στα καλύτερα της η Victoria, που εντυπωσίασε άπαντες με την εμφάνιση της εκείνη τη βραδιά.

Fashionista και με τη βούλα πλέον, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό φόρεμα που κατέληγε σε πιέτες, αφήνοντας ακάλυπτη όλη της την πλάτη.
Εντυπωσιακός ήταν και ο μεγάλος κότσος στα μαλλιά, τα οποία τράβηξε πίσω, δίνοντας έναν πιο αρχοντικό αέρα στην όλη της εμφάνιση.

Όσο για το παπούτσι; φόρεσε μια πανύψηλη γόβα Christian Louboutin, ασορτί με το μαύρο της φόρεμα.

Βασίλισσα του Gothic style η Victoria, αφού όχι μόνο λάνσαρε ένα total black look, αλλά μόστραρε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το tattoo που κοσμεί την πλάτη της.
Όσο για το κορμί της; Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, μπορεί να γέννησε μόλις τον Ιούλιο, αλλά δεν υπάρχει ίχνος περιττών κιλών πάνω της το οποίο να μαρτυρά πως πρόσφατα έγινε μανούλα.

Τέλος, την όλη της εμφάνιση συμπλήρωσε με ένα ελαφρύ make up, στο οποίο φρόντισε να τονίσει περισσότερο τα μάτια, ενώ τα χείλη της τ΄άφησε επιμελώς… άβαφτα, επιλέγοντας ένα ουδέτερο και καθόλου έντονο χρώμα κραγιόν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top