Ο Macaulay Culkin κινδυνεύει να πεθάνει από καρκίνο των πνευμόνων!

Ο «πιτσιρικάς» του «Μόνος στο Σπίτι» καπνίζει 60 τσιγάρα τη μέρα!

Ο Macaulay Culkin κινδυνεύει να πεθάνει από καρκίνο των πνευμόνων!

Μπορεί ο Macaulay Culkin να τη γλύτωσε φτηνά από τα ναρκωτικά, ξεπερνώντας τον εθισμό του, αλλά δυστυχώς, τον αντικατέστησε με έναν άλλο εθισμό, που δεν είναι άλλος από το κάπνισμα!

macaulay1.jpg
Ο 32χρονος σήμερα «πιτσιρικάς» του «Μόνος στο Σπίτι», κινδυνεύει να πεθάνει από καρκίνο των πνευμόνων, μιας και καπνίζει περισσότερα από 60 τσιγάρα ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Σύμφωνα με άτομο από το πολύ κοντίνο περιβάλλον του Macaulay που μίλησε στο «National Enquirer», ο ηθοποιός «σκοτώνει» τον εαυτό του:

«Το έχει παρακάνει με τον εθισμό που έχει στη νικοτίνη. Σχεδόν κάθε φορά που τον βλέπω, έχει ένα τσιγάρο στο στόμα, και καπνίζει μανιωδώς!»

macaulay2.jpg
Μάλιστα, πρόσθεσε πως τα αποτελέσματα αυτής της «κακιάς» του συνήθειας, έχουν αρχίσει και φαίνονται πάνω του:

«Βήχει πολύ, τα δόντια του έχουν αρχίσει και κιτρινίζουν, ενώ οι φίλοι και η οικογένεια του, φοβούνται πως οδεύει στην αυτοκαταστροφή του!»

Εκτός πάντως από τα 60 τσιγάρα την ημέρα, ο Culkin καταπίνει μανιωδώς, κονιάκ, μπύρα και ενεργειακά ποτά.

Πολλοί ισχυρίζονται δε, πως ο λόγος που έπεσε από τη μια εξάρτηση στην άλλη, είναι επειδή χώρισε πρόσφατα από την stripper φίλη του, ενώ ο,τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή του, του προκαλεί πρόσθετο άγχος, «αναγκάζοντας» τον να καπνίζει περισσότερο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top