«Η Κύπρος στην Eurovision ήταν μόνη και αβοήθητη»

Οι πρώτες αντιδράσεις των συντελεστών του «Αν Με Θυμάσαι» για τον αποκλεισμό

«Η Κύπρος στην Eurovision ήταν μόνη και αβοήθητη»

Υπερήφανοι και... παραπονεμένοι έμειναν από τον α’ ημιτελικό της Eurovision οι άνθρωποι του «Αν Με Θυμάσαι», καθώς η ερμηνεία της Δέσποινας Ολυμπίου μπορεί να ήταν συγκλονιστική, ωστόσο, δεν στάθηκε αρκετή για ένα «εισιτήριο» για τον τελικό!

cyprus_team.jpg«Νιώθω περήφανος γιατί καταφέραμε να φέρουμε τέτοιες ανατροπές σε λίγες και μόνο μέρες. Απλά στο τέλος ήμασταν μόνοι στο να ανέβουμε τον ιστό. Όσο και εάν προσπαθεί η EBU να αλλάξει κάποια πράγματα (και καλά κάνει), δυστυχώς δεν μπορεί να διαχωρίσει ΟΛΕΣ τις χώρες που ψηφίζουν η μία την άλλη. Η Κύπρος απόψε ήταν μόνη και αβοήθητη», ήταν τα πρώτα λόγια του Ανδρέα Γεωργαλλή, του συνθέτη της κυπριακής συμμετοχής, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Ευχαριστώντας δημόσια την Δέσποινα Ολυμπίου, τον στιχουργό του τραγουδιού Ζήνωνα Ζηντίλη, τους ανθρώπους του ΡΙΚ και τον κόσμο που στήριξε το «Αν Με Θυμάσαι», ο συνθέτης κατέληξε: «χωρίς τη δική σας στήριξη, είμαι σίγουρος ότι θα ήταν αδύνατη η παρουσία της Μικρής μας Χώρας στο θεσμό αυτό».

«Δεν καταφέραμε να σας δώσουμε τη χαρά του τελικού αλλά ελπίζω να μπορέσαμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία μας με αξιοπρέπεια! Cyprus», ήταν το σχόλιο του στιχουργού του τραγουδιού.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Κύπρου στη σκηνή του ημιτελικού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top