Τι λέει η Αγγελική Ηλιάδη για τον νέο της σύντροφο;

Ισχύουν ή όχι τα δημοσιεύματα;

Τι λέει η Αγγελική Ηλιάδη για τον νέο της σύντροφο;

Ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου θέλουν οι φήμες την Αγγελική Ηλιάδη και εκείνη δεν τα διαψεύδει. Αντιθέτως, ως άλλη Πυθία, είναι όλο ήξεις αφίξεις για την προσωπική της ζωή και ξεκαθαρίζει:

«Κάποια πράγματα θέλω να τα κρατάω μόνο για μένα. Άλλες φορές πάλι είμαι πολύ αυθόρμητη και θέλω να δώσω το περιθώριο στους δημοσιογράφους να έχετε κάποια κομμάτια από την προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα είναι δική μου επιλογή το τι θα βγει και τι δε θα βγει στη δημοσιότητα».

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι τα tweets όλο νόημα που αντάλλαξε πρόσφατα με τον ποδοσφαιριστή, μες στη γλύκα και τα τρυφερά emoticons είναι μέσα στα πράγματα που θέλει να μοιραστεί μαζί μας για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Και αφού ησυχάσαμε και με αυτό και καταλάβαμε ότι οι φήμες έχουν μια κάποια βάση, μάθαμε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ.

«Η γιαγιά μου πάντα συγκινείται όταν με ακούει να τραγουδάω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ αυστηρή μ��ζί μου και όλα όσα ακούγονται ότι υπάρχει μεταξύ μας κόντρα δεν ευσταθούν», είπε.

Και για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο… Διότι το ταλέντο της Αγγελικής δεν το εκτιμάνε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Απόδειξη ότι ο γιος της όχι μόνο δεν ακούει τα τραγούδια της, αλλά και όταν τα παίρνει άγρια με τη… μαμά της λέει:

«Να ξέρεις ότι δεν είσαι καθόλου καλή τραγουδίστρια»!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top